Και ο Χριστόδουλος Ξηρός επισκέφθηκε την Κεφαλονιά!


Το ολόγραμμα του Χριστόδουλου Ξηρού, δηλώνει και αυτό «παρών» στις σεισμόπληκτες περιοχές της Κεφαλονιάς
Το ολόγραμμα του Χριστόδουλου Ξηρού, δηλώνει και αυτό «παρών» στις σεισμόπληκτες περιοχές της Κεφαλονιάς
ΤΟΥ Νίκου Ζαχαριάδη 
  Το καθήκον του σαν πολιτικός παράγοντας της χώρας, έκανε και ο Χριστόδουλος Ξηρός, ο οποίος επισκέφθηκε ως ολόγραμμα (για προφανείς λόγους ασφαλείας) την Κεφαλονιά
  Κοντά στους πληγέντες από τους σεισμούς, θέλησε να εμφανιστεί για λίγες ώρες και ο καταζητούμενος εκτελεστής της 17 Νοέμβρη, ο οποίος ενημερώθηκε επίσημα για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί και έκανε δηλώσεις συμπαράστασης.
 Το ολόγραμμα του Χριστόδουλου Ξηρού, ξεναγήθηκε από εκπροσώπους των τοπικών αρχών στις περιοχές που παρουσιάζουν τα περισσότερα προβλήματα, ενώ μίλησε και με κατοίκους του νησιού από τους οποίους ζήτησε να κάνουν κουράγιο.
Η επίσκεψη του Ξηρού διήρκεσε λίγο, γιατί οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, είχαν να παραλάβουν το επόμενο group πολιτικών αρχηγών που περίμενε στο λιμάνι, αλλά όπως δήλωσε ο ίδιος, ήταν ικανοποιητική.
Σε videο – δήλωση, που ανάρτησε μετά το τέλος της επίσκεψής του σε γνωστό αντιεξουσιαστικό ιστότοπο, τόνισε ότι οι εκπρόσωποι της «ένοπλης δράσης», βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της Κεφαλονιάς ενώ αναφέρθηκε σε μια σειρά μέτρων που πρέπει να ληφθούν για την ανακούφιση των σεισμοπαθών. Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αναποτελεσματικότητα του κρατικού μηχανισμού, ο οποίος συνεχίζει να χρειάζεται «ραβδί και φτύσιμο», για την καθυστερημένη αντίδρασή του στις ανάγκες των σεισμόπληκτων.  
 
 
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

απο ΜΟΥΦΑΝΕΤ

Σχόλια

* Θαλάσσιες Natura για προστασία του Αιγαίου Το 19% του Αιγαίου θα πρέπει να κηρυχθεί «προστατευόμενη ζώνη», προκειμένου να προστατευθεί η μοναδική του βιοποικιλότητα. * *

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ερασιτεχνικό ψάρεμα -Τί προβλέπει ο νόμος για την ερασιτεχνική αλιεία και το υποβρύχιο ψάρεμα.

Η οικολογική καταστροφή και το μαύρο χρήμα από την πώληση ψαριών ερασιτεχνών αλιέων

Επικίνδυνα ψάρια εισβάλλουν στο Αιγαίο Σε μερικές δεκαετίες θα αναγνωρίζουμε τη Μεσόγειο όπως την ξέρουμε σήμερα;

*Αγοράζουμε από Ελλάδα, στηρίζουμε την εργασία στην Ελλάδα * Οχι στα προϊόντα που δεν θα έχουν ξεκάθαρη την προαιρετική πλέον ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» ή κάτι ανάλογο* *