Κίνδυνος να εμφανιστεί στη ναξιακή αγορά πολυκατάστημαΤη σύγκληση έκτακτου διοικητικού συμβουλίου του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Νάξου ζητεί ο αντιπρόεδρός του, Μανώλης Βασαλάκης, προκειμένου να εξεταστεί η στάση του συλλόγου για την ομόφωνη απόφαση που έχει λάβει το δημοτικό συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων να χορηγήσει άδεια ίδρυσης καταστήματος λιανικής και χονδρικής πώλησης τροφίμων ( super market ) στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου συνολικής έκτασης 1080,05 τμ....... χωρίς προηγουμένως να ενημερώσει, όπως όφειλε, το σύλλογο για  να εκπροσωπηθεί στην συνεδρίαση και να διατυπώσει τις  απόψεις του για ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά τον εμπορικό κόσμο της Νάξου.
Ο αντιπρόεδρος του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Νάξου, τονίζει τον κίνδυνο να εμφανιστεί στην αγορά μέσα από τις συνέργιες της  Ε.Α.Σ ένα πολυεθνικών συμφερόντων πολυκατάστημα ( γερμανικό κλπ ) δημιουργώντας τεράστιο ανταγωνισμό στις  ήδη δοκιμαζόμενες από την οικονομική κρίση  τοπικές και γενικότερα ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο  νησί μας.
Ολόκληρη η επιστολή του αντιπροέδρου του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Νάξου
Προς
Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Νάξου
Πρόεδρο  κ. Ευάγγελο Στρατούρη
Κοινοποίηση
Δ.Σ. Εμποροεπαγγελματικού  Συλλόγου Νάξου
Μέλη Εμπ/κου Νάξου
Μ.Μ.Ε Νάξου


Δήμο Νάξου
 Κύριε πρόεδρε, στις  19 Απριλίου 2014 ανακάλυψα και σας  παρέδωσα έγγραφο

της   απόφασης  74/2014  όπου, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στην τακτική συνεδρίαση της 28ης Φεβρουαρίου 2014  ο πρόεδρος  εισήγαγε  προς συζήτηση, εκτός ημερησίας διάταξης  (13ο θέμα) και ως κατεπείγουσα , την αίτηση για προέγκριση - χορήγηση άδειας  ίδρυσης καταστήματος λιανικής και χονδρικής πώλησης τροφίμων  ( super market ) στην Ένωση  Αγροτικών Συνεταιρισμών  Νάξου συνολικής έκτασης 1080,05 τμ..

Το Δημοτικό Συμβούλιο  αποφάσισε ομόφωνα  την χορήγηση της άδειας αυτής χωρίς όπως όφειλε να ενημερώσει το σύλλογο μας για  να εκπροσωπηθεί  στην συνεδρίαση και να διατυπώσει τις  απόψεις του για ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά τον εμπορικό κόσμο της Νάξου και τον κίνδυνο να εμφανιστεί στην αγορά μέσα από τις συνέργιες της  Ε.Α.Σ ένα πολυεθνικών συμφερόντων πολυκατάστημα ( γερμανικό κλπ ) δημιουργώντας τεράστιο ανταγωνισμό στις  ήδη δοκιμαζόμενες από την οικονομική κρίση  τοπικές και γενικότερα ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο  νησί μας.

Την ενέργεια αυτή την θεωρώ απαράδεκτη και ζητάω να συγκληθεί άμεσα, έκτακτο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας αποκλειστικά για το θέμα αυτό. Δεν θεωρώ δε, ότι η προεκλογική περίοδος που διανύουμε μπορεί να σταθεί εμπόδιο για τις όποιες ενέργειές μας.

Μετά τιμής
Μανόλης  Βασαλάκης
Αντιπρόεδρος  Δ.Σ.απο naxos-news.gr

Σχόλια

* Θαλάσσιες Natura για προστασία του Αιγαίου Το 19% του Αιγαίου θα πρέπει να κηρυχθεί «προστατευόμενη ζώνη», προκειμένου να προστατευθεί η μοναδική του βιοποικιλότητα. * *

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ερασιτεχνικό ψάρεμα -Τί προβλέπει ο νόμος για την ερασιτεχνική αλιεία και το υποβρύχιο ψάρεμα.

Η οικολογική καταστροφή και το μαύρο χρήμα από την πώληση ψαριών ερασιτεχνών αλιέων

Επικίνδυνα ψάρια εισβάλλουν στο Αιγαίο Σε μερικές δεκαετίες θα αναγνωρίζουμε τη Μεσόγειο όπως την ξέρουμε σήμερα;

*Αγοράζουμε από Ελλάδα, στηρίζουμε την εργασία στην Ελλάδα * Οχι στα προϊόντα που δεν θα έχουν ξεκάθαρη την προαιρετική πλέον ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» ή κάτι ανάλογο* *