Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Μέγα Σκάνδαλο: Κλείνουν τις παραλίες της χώρας, για χάρην ιδιωτών. Η εκδίκηση της ξαπλώστρας!

Με το σχέδιο νόμου αίρονται όλοι οι περιορισμοί που υπήρχαν ώστε να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη πρόσβαση των πολιτών στις παραλίες και ανοίγει ο δρόμος για την χωρίς όρους οικονομική τους εκμετάλλευση.


Με το προηγούμενο καθεστώς, το οποίο η ίδια κυβέρνηση είχε φροντίσει από την αρχή της θητείας της να προσαρμόσει στις ορέξεις των επιχειρηματιών, είχαν ήδη μειωθεί οι περιορισμοί στην κατάληψη των παραλιών από ξαπλώστρες, θαλάσσια σπορ, καντίνες κ.λπ. σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. 
Με το νέο σχέδιο νόμου όμως το υπουργείο φαίνεται πως ξεπέρασε και τον ίδιο τον εαυτό του. 
Ακόμη και οι ανεπαρκείς περιορισμοί που είχαν απομείνει όπως το μέγιστο μήκος 500 μέτρων που μπορούσαν να καταλαμβάνουν οι επιχειρήσεις, η υποχρεωτική

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Κίνδυνος να εμφανιστεί στη ναξιακή αγορά πολυκατάστημα



Τη σύγκληση έκτακτου διοικητικού συμβουλίου του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Νάξου ζητεί ο αντιπρόεδρός του, Μανώλης Βασαλάκης, προκειμένου να εξεταστεί η στάση του συλλόγου για την ομόφωνη απόφαση που έχει λάβει το δημοτικό συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων να χορηγήσει άδεια ίδρυσης καταστήματος λιανικής και χονδρικής πώλησης τροφίμων ( super market ) στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου συνολικής έκτασης 1080,05 τμ....... χωρίς προηγουμένως να ενημερώσει, όπως όφειλε, το σύλλογο για  να εκπροσωπηθεί στην συνεδρίαση και να διατυπώσει τις  απόψεις του για ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά τον εμπορικό κόσμο της Νάξου.
Ο αντιπρόεδρος του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Νάξου, τονίζει τον κίνδυνο να εμφανιστεί στην αγορά μέσα από τις συνέργιες της  Ε.Α.Σ ένα πολυεθνικών συμφερόντων πολυκατάστημα ( γερμανικό κλπ ) δημιουργώντας τεράστιο ανταγωνισμό στις  ήδη δοκιμαζόμενες από την οικονομική κρίση  τοπικές και γενικότερα ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο  νησί μας.
Ολόκληρη η επιστολή του αντιπροέδρου του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Νάξου
Προς
Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Νάξου
Πρόεδρο  κ. Ευάγγελο Στρατούρη
Κοινοποίηση
Δ.Σ. Εμποροεπαγγελματικού  Συλλόγου Νάξου
Μέλη Εμπ/κου Νάξου
Μ.Μ.Ε Νάξου


Δήμο Νάξου
 Κύριε πρόεδρε, στις  19 Απριλίου 2014 ανακάλυψα και σας  παρέδωσα έγγραφο

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...