Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Σούπερ Μάρκετ: Μείωση πωλήσεων 2%, αύξηση κερδών 4,8% το 2013

7 - 10 - 2014
Γράφει ο Λευτέρης  Κιοσές 
Η μείωση του κύκλου εργασιών το 2013 χαρακτηρίζει για δεύτερη χρονιά τη συνολική εικόνα του κλάδου των σούπερ μάρκετ, όπως διαμορφώνεται βάσει των ισολογισμών του δείγματος της έκδοσης Πανόραμα των Ελληνικών Σούπερ Μάρκετ 2014. Την ίδια περίοδο, τα καθαρά κέρδη προ φόρων των αλυσίδων σημείωσαν αύξηση σε ποσοστό 4,8%.
Τα στοιχεία των ισολογισμών των 61 αλυσίδων, που αποτελούν το δείγμα των επιχειρήσεων σούπερ μάρκετ και αναλύονται στη φετινή έκδοση του Πανοράματος των Ελληνικών Σούπερ Μάρκετ (Οκτώβριος 2014), δείχνουν μία σαφώς καλύτερη, αλλά και πάλι πτωτική εικόνα των πωλήσεων. Η μείωση του κύκλου εργασιών στο σύνολο των εξεταζόμενων επιχειρήσεων ανήλθε σε

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΕ

ΤΟΥ - Γιώργου Φλωρά μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αθηνών.
Αξιότιμες κυρίες, κύριοι
Αναλαμβάνω μια πρωτοβουλία που αφορά ιδίως τους οφειλέτες στον ΟΑΕΕ. Ως «τελευταία ευκαιρία» ετοιμάζουν ρύθμιση σε 100 και 72 δόσεις (ανάλογα την οφειλή) χωρίς να συζητάνε οτιδήποτε για μείωση των τρεχουσών εισφορών. Το προφανές αποτέλεσμα είναι ότι και πάλι ελάχιστοι θα μπορέσουν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους.

Ετοίμασα μια ηλεκτρονική δημοσκόπηση για να συλλεχθούν οι απόψεις των οφειλετών του ΟΑΕΕ και να δημοσιοποιηθούν ΑΜΕΣΑ.

Είναι 6 ερωτήσεις που χρειάζονται 2 λεπτά για να απαντηθούν. Κανένα προσωπικό σας στοιχείο δεν καταγράφεται (email, στοιχεία κλπ).

Στις 10/10/2014 θα σταματήσει η δημοσκόπηση και θα δημοσιοποιηθούν τα αποτελέσματα (σε όλα τα ΜΜΕ της Ελλάδας και στους ανταποκριτές Ξένου Τύπου). Όσο περισσότερες οι απαντήσεις τόσο πιο αξιόπιστη η δημοσκόπηση.

 Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να απαντήσετε στις ερωτήσεις.



 Παρακάτω, προς ενημέρωση σας, μπορείτε να δείτε ποιες είναι οι ερωτήσεις.

 Οι ερωτήσεις είναι οι ακόλουθες:

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...