Νεροτσουλήθρες θα τοποθετήσει η κυβέρνηση στην πλατεία Ομονοίας και τρια μπιτς μπαρ τα οποία θα εξυπηρετούν αποκλειστικά τους μετανάστες.

847nerotsoulithresΜπορεί οι πρόσφατες δηλώσεις της Τασίας Χριστοδουλοπούλου σχετικά με «μετανάστες που λιάζονται το πρωί στο κέντρο» να προκάλεσαν αντιδράσεις, φαίνεται ωστόσο πως ταυτόχρονα προκάλεσαν την κινητοποίηση των Υπουργείων Οικονομικών και Τουρισμού, τα οποία έσπευσαν να εκμεταλλευτούν προς όφελός τους το παραπάνω φαινόμενο.
Έτσι, από τις αρχές του Μάη, η πλατεία Ομονοίας αναμένεται να μετατραπεί σε μια μεγάλη πισίνα, στην οποία θα τοποθετηθούν νεροτσουλήθρες για τη διασκέδαση των μεταναστών οι οποίοι βρίσκονται από πολύ πρωί περιμετρικά της πλατείας ώστε να εκμεταλλευτούν τον καλό καιρό και τις υψηλές θερμοκρασίες της εποχής. Επιπρόσθετα, στους χώρους γύρω από την πλατεία αναμένεται να τοποθετηθούν ξαπλώστρες ενώ μέχρι τα τέλη του μήνα θα πραγματοποιήσουν τα εγκαίνια τους τουλάχιστον τρια μπιτς μπαρ τα οποία θα εξυπηρετούν αποκλειστικά τους μετανάστες.
Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με έναν από τους τυχερούς μετανάστες, τον Αμπάς από τη Συρία, ο οποίος με δυσκολία μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για την εν λόγω ενέργεια της κυβέρνησης. «Ζούμε ένα όνειρο. Στη Συρία βέβαια ήμασταν ήδη ευτυχισμένοι, ωστόσο ο μοναδικός λόγος που ήρθαμε στη χώρα σας δεν είναι άλλος από την αναζήτηση του ήλιου. Όσα ακούγονται για δυστυχία και αναζήτηση καλύτερης τύχης είναι ανοησίες. Η διαμονή στην πατρίδα ήταν ένα ατέλειωτο πάρτυ, όμως όλα αυτά που είχαμε ακούσει για το καλοκαίρι στην Ελλάδα δεν μπορούσαν να μας αφήσουν ασυγκίνητους. Έτσι, πήραμε την πρώτη βάρκα κι ήρθαμε στη χώρα σας και ήδη νιώθουμε την ανταμοιβή κάθε πρωί που λιαζόμαστε ξέγνοιαστοι στην Ομόνοια ενώ φυσικά ανυπομονούμε για τις νεροτσουλήθρες. Κυρία Χριστοδουλοπούλου σας ευγνωμονούμε», τονίζει ο Αμπάς ενώ ένα πλατύ χαμόγελο σχηματίζεται στο πρόσωπό του.
Στο «Κουλούρι» μίλησε και η ίδια η αναπληρώτρια Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, σημειώνοντας πως: «Με χαρά αποδέχθηκα το αίτημα του κυρίου Βαρουφάκη και της κυρίας Κουντουρά για την εκμετάλλευση της περιοχής της Ομόνοιας προς όφελος των μεταναστών που περνάνε αρκετές ώρες λιαζόμενοι σε αυτή την ιστορική πλατεία. Οι νεροτσουλήθρες είναι μόνο η αρχή, σύντομα θα ακολουθήσουν κι άλλα παρόμοια έργα τα οποία θα μετατρέψουν την Ομόνοια σε θερινό παράδεισο. Παράλληλα, πετυχαίνουμε με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια, καθώς έτσι θα σιωπήσουν μια και καλή όλοι οι καλοθελητές που κάνουν λόγο για υγειονομική βόμβα, αφού οι βουτιές στις νεροτσουλήθρες θα εξασφαλίζουν και την καθαριότητα των προσφύγων που καταφεύγουν στην πατρίδα μας για μια μικρή δόση λιακάδας».
Η επίσημη παρουσίαση των νεροτσουλήθρων αναμένεται να λάβει χώρα την Πρωτομαγιά παρουσία του ίδιου του Πρωθυπουργού ενώ την ικανοποίησή τους δεν έκρυψαν και οι εταίροι, υπογραμμίζοντας πως «πρόκειται για ένα σωστό βήμα στο δρόμο προς την ανάπτυξη». 

ΑΠΟ .tokoulouri.com

Σχόλια

* Θαλάσσιες Natura για προστασία του Αιγαίου Το 19% του Αιγαίου θα πρέπει να κηρυχθεί «προστατευόμενη ζώνη», προκειμένου να προστατευθεί η μοναδική του βιοποικιλότητα. * *

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ερασιτεχνικό ψάρεμα -Τί προβλέπει ο νόμος για την ερασιτεχνική αλιεία και το υποβρύχιο ψάρεμα.

Η οικολογική καταστροφή και το μαύρο χρήμα από την πώληση ψαριών ερασιτεχνών αλιέων

Επικίνδυνα ψάρια εισβάλλουν στο Αιγαίο Σε μερικές δεκαετίες θα αναγνωρίζουμε τη Μεσόγειο όπως την ξέρουμε σήμερα;

*Αγοράζουμε από Ελλάδα, στηρίζουμε την εργασία στην Ελλάδα * Οχι στα προϊόντα που δεν θα έχουν ξεκάθαρη την προαιρετική πλέον ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» ή κάτι ανάλογο* *