*Αγοράζουμε από Ελλάδα, στηρίζουμε την εργασία στην Ελλάδα * Οχι στα προϊόντα που δεν θα έχουν ξεκάθαρη την προαιρετική πλέον ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» ή κάτι ανάλογο* *
* Θαλάσσιες Natura για προστασία του Αιγαίου Το 19% του Αιγαίου θα πρέπει να κηρυχθεί «προστατευόμενη ζώνη», προκειμένου να προστατευθεί η μοναδική του βιοποικιλότητα. * *


Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ


ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ
Οι εξελίξεις γύρω από τους εκατομμύρια ανθρώπους που ξεριζώνονται λόγω των πολέμων ή λόγω της εξοντωτικής φτώχειας στις χώρες τους τρέχουν καθημερινά. Η ευρωπαϊκή ένωση χτίζει την ασφάλειά της κλείνοντας τα σύνορα, κλέβοντας τα τιμαλφή των προσφύγων, κλείνοντάς τους σε γκέτο όπου δέχονται επιθέσεις από φασιστικά αποβράσματα, και με τους υπερεθνικούς στρατιωτικούς σχηματισμούς  (Frontex, NATO) τους σκυλοπνίγει στο Αιγαίο.
Με την άρνησή μας να συνηθίσουμε στις εκατόμβες των πνιγμένων προσφύγων -μεταναστών, ενάντια σε κάθε ξενοφοβική αντίδραση, συμπράττουμε με τους αλληλέγγυους που δρουν αυτοοργανωμένα και καλούμε στην εκδήλωση με θέμα «το προσφυγικό ζήτημα σήμερα».
Θα προβληθεί ντοκυμαντέρ σχετικά με την «Ομάδα στήριξης Μεταναστών και Προσφύγων στην Κάλυμνο» και θα ακολουθήσει συζήτηση.
Σάββατο 6 Μαρτίου, 7.00μμ, στον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο «Αντιμάμαλο», στην οδό Κωμιακής (πρώτος δρόμος δεξιά μετά το περίπτερο) στην Πλατεία Πρωτοδικείου.
Συνέλευση Αντίστασης και Αλληλεγγύης Νάξου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...