*Αγοράζουμε από Ελλάδα, στηρίζουμε την εργασία στην Ελλάδα * Οχι στα προϊόντα που δεν θα έχουν ξεκάθαρη την προαιρετική πλέον ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» ή κάτι ανάλογο* *
* Θαλάσσιες Natura για προστασία του Αιγαίου Το 19% του Αιγαίου θα πρέπει να κηρυχθεί «προστατευόμενη ζώνη», προκειμένου να προστατευθεί η μοναδική του βιοποικιλότητα. * *


Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

1ο ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΣΤΗ ΝΑΞΟ

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το 2ο Γυμνάσιο Νάξου σε συνεργασία με το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κυκλάδων και την υποστήριξη της Ακαδημίας Επιστημών και Τεχνών Νάξου, οργανώνουν στη Νάξο ένα 2ήμερο  Πανηγύρι Επιστημών με άξονα τις Φυσικές Επιστήμες, στις  10 και 11 Απριλίου.
 Το 1ο Πανηγύρι των Επιστημών απευθύνεται τόσο στην μαθητική κοινότητα της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων όσο και στην τοπική κοινωνία. Σκοπός του είναι να φέρει τους μαθητές αλλά και το ευρύτερο κοινό πιο κοντά στις φυσικές επιστήμες, να συμπληρώσει και να αναδείξει σχετικές  ενότητες από  το αναλυτικό πρόγραμμα του σχολείου  και να προσφέρει επιπλέον εκλαϊκευμένη γνώση και εμπειρία στους μαθητές και τους ενήλικες.
Για το σκοπό αυτό,  έχουν κληθεί  πανεπιστημιακοί καθηγητές  και ειδικοί
 επιστήμονες οι οποίοι με τον ανάλογο εξοπλισμό τους θα αναπτύξουν την αντίστοιχη θεματολογία τους.
Ο τόπος διεξαγωγής είναι το Πολιτιστικό Κέντρο της πρώην Σχολής των Ουρσουλινών στο Κάστρο στη Χώρα του νησιού.
Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα λειτουργούν εκθέσεις, πάγκοι πειραμάτων και δραστηριοτήτων, στρογγυλά τραπέζια συζητήσεων και ομιλίες- διαλέξεις.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει και θα μας γεμίσει χαρά.

 Με εκτίμηση

Σοφία Κρητικού
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...