Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Σε 70 χώρες προτείνει το ΥΠΕΞ καταστήματα delicatessen ελληνικών προϊόντων

Κατάλογος με καταστήματα delicatessen σε 70 χώρες για ελληνικές εξαγωγές
Κατάλογος καταστημάτων delicatessen από 70 συνολικά χώρες αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εξωτερικών, ώστε να ενημερωθούν οι Έλληνες παραγωγοί και εξαγωγείς τροφίμων και ποτών για σημεία πώλησης σε χώρες του εξωτερικού, στα οποία μπορούν να προτείνουν τα προϊόντα τους.  
Τα στοιχεία συλλέχθηκαν από τις ελληνικές αρχές στο εξωτερικό (Γραφεία Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων, Πρεσβείες και Προξενεία).
Το υπουργείο Εξωτερικών τονίζει ότι τα καταστήματα delicatessen αναδεικνύονται ιδανικοί τόποι πώλησης προϊόντων υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών και ως τέτοιοι κατατάσσονται ψηλά στις προτιμήσεις των καταναλωτών, ειδικά εκείνων των ανώτερων εισοδηματικά επιπέδων.
Στόχος είναι τα ελληνικά προϊόντα άριστης ποιότητας, υψηλής γευστικής και διατροφικής αξίας, βιολογικής παραγωγής, προϊόντα ΠΟΠ & ΠΓΕ, να προωθηθούν σε καταστήματα εκλεκτών τροφίμων και να γίνουν ευρέως γνωστά και αποδεκτά παγκοσμίως.
Άλλωστε, το υπουργείο Εξωτερικών σημειώνει ότι είναι δεδομένη η άριστη και ανταγωνιστική ποιότητα των ελληνικών τροφίμων και ποτών και πως υπάρχει ολοένα αυξανόμενη ζήτηση για εισαγωγές τους από χώρες του εξωτερικού.
 

Κατεβάστε τον κατάλογο από εδώ

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...