Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Θεατρική Παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο "Ιάκωβος Καμπανέλλης΄

Το Πολιτιστικό Θεατρικό Σωματείο Νάξου, Μυθοποιοί, παρουσιάζει το έργο του Jack Sharkley: Black Night and Black Out, στο Δημοτικό Θέατρο "Ιάκωβος Καμπανέλλης", στις 23, 24 και 25 Απριλίου, στις 21:00

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Προσοχή : Κυκλοφορούν πολλά προϊόντα με μία τετράγωνη Ελληνική σημαία και την ένδειξη «Ελληνικό προϊόν». Αυτά τα προϊόντα παρασκευάζονται στην Ελλάδα αλλά οι πρώτες ύλες τους είναι ως επί το πλείστον εισαγόμενες.


 Η Ε.Φ.Χ.Ε. καλεί τους Έλληνες καταναλωτές με τις επιλογές τους να στηρίξουν την Ελληνική κτηνοτροφία, αγοράζοντας γαλακτοκομικά προϊόντα αποκλειστικά Ελληνικής προέλευσης! 
 Με αυτόν τον τρόπο βοηθούμε στην διατήρηση περίπου 100.000 θέσεων εργασίας στον κλάδο της γαλακτοπαραγωγού αγελαδοτροφίας, συμβάλλουμε στην Εθνική οικονομία, στην εξασφάλιση μιας ελάχιστης διατροφικής αυτάρκειας και κυρίως είμαστε σίγουροι για την ποιότητα ενός τόσο βασικού τροφίμου για εμάς και τα παιδιά μας.Συνεπώς αγοράζουμε μόνο τα γαλακτοκομικά προϊόντα που αναγράφουν «100% Ελληνικό γάλα» όταν πρόκειται για γάλα ή «από 100% Ελληνικό γάλα» όταν πρόκειται για γαλακτοκομικά προϊόντα.  
Μερικές χρήσιμες παρατηρήσεις:
Α) Υπάρχει το Ελληνικό σήμα. Οι δύο χιαστί Ελληνικές σημαιούλες που παρατηρείτε στις

Σύλλογος Φιλωτιτών Νάξου: 90 χρόνια με τεράστιο γόνιμο κοινωνικό και πολιτιστικό έργο

Φέτος συμπληρώνονται 90 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου Φιλωτιτών  Νάξου , ο οποίος  από το 1926 μέχρι σήμερα έχει καταγράψει ένα τεράστιο και γόνιμο κοινωνικό και πολιτιστικό έργο.
Παράλληλα, με τη συμπλήρωση 30 χρόνων αδιάλειπτης και σωτήριας αιμοδοσίας και 12 χρόνων της «Βιβλιοθήκης Ανωμερίτη» του Σ.Φ.Ν. αισθανθήκαμε την ανάγκη να βρεθούμε και να γιορτάσουμε.
Προσκαλούμε, λοιπόν, όλους τους Φιλωτίτες και Φιλωτίτισσες, Μέλη του Συλλόγου μας αλλά και τους φίλους μας, την Κυριακή 24 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι στο Μέγαρο της Παλαιάς  Βουλής, να.... συνευρεθούμε και να συνεορτάσουμε.
Στη λιτή εκδήλωση που ετοιμάσαμε, θα ομιλήσουν ο Ακαδημαϊκός κ. Στέφανος Ήμελλος για το πνευματικό έργο του Συλλόγου και  ο  Καρδιολόγος  κ. Γιάννης  Βλασερός για τη 30χρονη προσφορά της Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου μας. Τέλος, ο πρόεδρός μας κ. Αντώνης  Τζιώτης  θα  αναφερθεί  στη 12χρονη Πολιτιστική Λειτουργία της «Βιβλιοθήκης Ανωμερίτη» του Σ.Φ.Ν. και  στο πολύχρονο έργο και τις προοπτικές του  Συλλόγου μας.
Ετοιμάσαμε ακόμη ένα μικρό ηχόραμα με θέμα: Φιλώτι. Ένα ταξίδι στο χώρο και στον χρόνο.
 Σας περιμένουμε!

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...