Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Οι αρχαίες ελληνικές τραγωδίες στο διαδίκτυο - The ancients, greek tragedies on the net, completely for free.

αλκηστη 24γραμματαrΤα έργα των τριών Μεγάλων Τραγικών Ποιητών
Οι αρχαίες ελληνικές τραγωδίες στο διαδίκτυο
(πλήρες κείμενο, πρωτότυπο, νέα ελληνική και αγγλική γλώσσα)με ένα απλό κλικ
Το ηλ. περιοδικό 24grammata.com με ιδιαίτερη ικανοποίηση σας παρουσιάζει ένα μοναδικό έργο προβολής του ελληνικού πολιτισμού.
Οι συνεργάτες του 24grammata.com  σε συνεργασία με το Φιλολογικό Φροντιστήριο “Γιώργος Δαμιανός” για πρώτη φορά, παγκοσμίως, συγκέντρωσαν όλες τις αρχαίες ελληνικές τραγωδίες, πλήρες κείμενο, στο πρωτότυπο, στη νέα ελληνική και στην αγγλική γλώσσα.
Αναζητώντας τις πνευματικές ρίζες κάθε σκεπτόμενου ανθρώπου σε τούτο τον πλανήτη, δουλέψαμε με την ελπίδα ότι τούτη η σελίδα θα καταλήξει στα χέρια ανθρώπων που θέλουν να φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο.
Προωθήστε τη σελίδα στους ελληνόφωνους και αγγλόφωνους γνωστούς σας και σε όσους αναζητούν το Λόγο και τον Ανθρωπισμό (οι σύνδεσμοι παραμένουν

Τρίτη 3 Μαΐου 2016

#TTIPleaks: Διαρροές εγγράφων της καταστροφικής μυστικής συμφωνίας ΗΠΑ-ΕΕ για το περιβάλλον και την υγεία

  #TTIPleaks: Διαρροές εγγράφων της καταστροφικής μυστικής συμφωνίας ΗΠΑ-ΕΕ για το περιβάλλον και την υγεία
Σήμερα η Greenpeace έδωσε στη δημοσιότητα 248 σελίδες της μυστικής συμφωνίας μεταξύ ΗΠΑ και ΕΕ ή αλλιώς TTIP, που διέρρευσαν κι – όπως σημειώνει η οργάνωση – αποδεικνύουν πως η συμφωνία θα καθορίσει τη ζωή των πολιτών, την μείωση της κυριαρχίας των κρατών απέναντι στα οικονομικά λόμπι, ενώ αναμένεται να αποβεί καταστροφική για τους εργαζόμενους, το περιβάλλον και την υγεία.
Η διεθνής, μη κυβερνητική, περιβαλλοντική οργάνωση Greenpeace έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα 248 σελίδες απορρήτων εγγράφων από τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αφορούν τη Διατλαντική Σχέση Εμπορίου και Επενδύσεων, υποστηρίζοντας ότι η συμφωνία αυτή απειλεί την υγεία, το περιβάλλον και το κλίμα.
Σύμφωνα με το ολλανδικό γραφείο της Greenpeace, στην κατοχή του οποίου περιήλθαν τα έγγραφα αυτά, πρόκειται για τα δύο τρίτα της υπό διαπραγμάτευση συμφωνίας όπως είχε διαμορφωθεί πριν από τον 13ο γύρο των συνομιλιών που έγιναν στη Νέα Υόρκη στις αρχές Απριλίου.Το κείμενο, που περιλαμβάνει 13 κεφάλαια της συμφωνίας, με θέματα που καλύπτουν μεταξύ άλλων τις τηλεπικοινωνίες, τα φυτομάρμακα, τα τρόφιμα και τη γεωργία, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο σήμερα το μεσημέρι, ώρα Ελλάδας.
Η Greenpeace αντιτίθεται στην TTIP υποστηρίζοντας –όπως και άλλες οργανώσεις– ότι θα ισχυροποιούσε υπερβολικά τις μεγάλες εταιρείες, σε βάρος των καταναλωτών και των εθνικών κυβερνήσεων.«Τα έγγραφα αυτά επιβεβαιώνουν όσα λέγαμε εδώ και καιρό. Η συνθήκη θέτει τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρήσεων στο επίκεντρο της διαδικασίας πολιτικών και

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...