Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Ελληνικά προϊόντα, επανάσταση ή αυταπάτη;

απο - fnl-guide.com
Είναι γεγονός πως η παραγωγή ελληνικών προϊόντων τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μια αλματώδη εξέλιξη στην ποιότητα, τη γεύση και την ποικιλία.
Η δύσκολη οικονομική συγκυρία οδήγησε αρκετούς νέους, υψηλού μορφωτικού επιπέδου και σύγχρονης αντίληψης επιχειρηματίες να στραφούν προς την πρωτογενή παραγωγή, με αποτέλεσμα την εμφανή αλλαγή στην προσέγγιση της ανάπτυξης προϊόντων. Η εισαγωγή της μελέτης ανταγωνισμού, της στρατηγικής ανάπτυξης, της στόχευσης αγορών, του μάρκετινγκ και του σχεδιασμού της συσκευασίας οδήγησε σε δημιουργία νέων, καινοτόμων προϊόντων που αναδεικνύουν τη δύναμη της ελληνικής γης και την φιλοσοφία της ελληνικής γαστρονομίας κερδίζοντας συνεχώς πόντους στις παγκόσμιες αγορές.
Με ναυαρχίδα την ανάπτυξη των ελληνικών κρασιών, μέσω μιας προσπάθειας που ξεκίνησε πριν από σχεδόν 3 δεκαετίες, η ελληνική παραγωγή έχει να επιδείξει πλέον αξιοσημείωτες επιδόσεις και σε προϊόντα όπως είναι το ελαιόλαδο, το μέλι, τα βότανα, τα νωπά φρούτα και λαχανικά, τα αποξηραμένα σύκα και μια σειρά άλλων, που διεκδικούν επί ίσοις όροις διακρίσεις και βραβεία σε μεγάλους

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...