Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Εκδήλωση παρουσίαση του βιβλίου «ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ 1800-2000» του φιλόλογου-πρώην Βουλευτή Νίκου Λεβογιάννη.

«ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ 1800-2000»


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Σκαδιωτών-Μεσωτών Νάξου σας καλεί στην εκδήλωση που οργανώνει για την παρουσίαση του βιβλίου
      «ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ 1800-2000»
  του φιλόλογου-πρώην Βουλευτή Νίκου Λεβογιάννη.
Η εκδήλωση θα γίνει την 

       Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 ώρα 19 00 
         στο πολιτιστικό Κέντρο «ΚΑΜΙΝΙ» 
του Δήμου Γαλατσίου, οδός Ρεθύμνου και Χρήστου Καψάλη 38 στο Γαλάτσι 
(τηλ. 2102132430).
 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο.
  Η Πρόεδρος                         Ο Γραμματέας
Αθηνά Χωριανοπούλου   Δημήτριος Παρτσινέβελος

Το 13ο Περιφερειακό Συνέδριο Για Την Παραγωγική Ανασυγκρότηση Νοτίου Αιγαίου Παρουσία Του Πρωθυπουργού - Νότιο Αιγαίο: Ένα Αναπτυξιακό Οικοσύστημα

απο Μικρομεσαία Επιχειρηματικότητα
Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση του Νοτίου Αιγαίου πραγματοποιείται στη Ρόδο. Πρόκειται για το 13ο που πραγματοποιείται στον κύκλο των Περιφερειακών Συνεδρίων που έχουν προγραμματιστεί, προκειμένου να υπάρξει ένας αποκεντρωμένος διάλογος με κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς, στο πλαίσιο της διαμόρφωσης της «Εθνικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής 2021».
Συγκεκριμένα, στη σχετική πρόσκληση που υπογράφουν ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης καθώς και ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, αναφέρεται:
«Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης σας προσκαλούν στις εργασίες του Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση του Νοτίου Αιγαίου που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο.
Το Συνέδριο αυτό είναι το 13ο που πραγματοποιείται στον κύκλο των Περιφερειακών Συνεδρίων που έχουν προγραμματιστεί, προκειμένου να υπάρξει ένας αποκεντρωμένος διάλογος με κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς, στο πλαίσιο της διαμόρφωσης της «Εθνικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής 2021».
Σκοπός του Συνεδρίου είναι η σε βάθος διερεύνηση των παραγωγικών δυνατοτήτων, ώστε να τεθούν ποιοτικοί και ποσοτικοί στόχοι για την αναπτυξιακή προοπτική του Νοτίου Αιγαίου στο πλαίσιο ενός συνεκτικού σχεδίου περιφερειακής παραγωγικής ανασυγκρότησης. Μέσω της διαβούλευσης θα

Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Από 16/4 η ρύθμιση των 120 δόσεων για γιατρούς, δικηγόρους και μηχανικούς

Τη Δευτέρα 16 Απριλίου ανοίγει και για τους αυτοαπασχολούμενους του ΕΤΑΑ (δικηγόρους, συμβολαιογράφους, μηχανικούς, γιατρούς, φαρμακοποιούς) η ηλεκτρονική πλατφόρμα του εξωδικαστικού μηχανισμού.

Η διαδικασία είναι ήδη διαθέσιμη για τους ελεύθερους επαγγελματίες του ΟΑΕΕ, αλλά οι αυτοαπασχολούμενοι του πρ. ΕΤΑΑ όπως και οι αγρότες του πρ. ΟΓΑ είχαν ανεξόφλητες οφειλές εισφορών από το 2016, οι οποίες δεν είχαν καταστεί ληξιπρόθεσμες λόγω απανωτών παρατάσεων.

Ειδικότερα, στις 28 του περασμένου Φεβρουαρίου έληξε και η τελευταία παράταση του ΕΦΚΑ για τις εξής οφειλές :
- ολόκληρου του έτους 2016 των ασφαλισμένων του τ. ΕΤΑΑ-TAN (δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές).
- του Β εξαμήνου 2016 για τους ασφαλισμένους του τ. ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ και του τ. ΕΤΑΑ-ΤΣΑΥ (μηχανικοί, εργολήπτες δημοσίων έργων, γιατροί, υγειονομικοί, φαρμακοποιοί).

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...