Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 25, 2011

Τελευταία ευκαιρία για ρύθμιση σε ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, Εφορία

Εικόνα
ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΑΠΟ - ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΟΙΛΗΣ
Λίγες ημέρες έμειναν για να ρυθμίσει κάποιος τα χρέη του σε Εφορία, ΙΚΑ και ΟΑΕΕ, καθώς και στις τρεις περιπτώσεις η καταληκτική ημερομηνία είναι η 31η Οκτωβρίου του 2011.


ΕΦΟΡΙΑ - ΔΗΜΟΙ
Χρέη που έχετε συσσωρεύσει προς το Δημόσιο και τους δήμους, μπορούν να ρυθμιστούν σε έως και 48 μηνιαίες δόσεις αρκεί να υποβάλλετε τη σχετική αίτηση μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. Κίνητρα για όσους μπορούν να αποπληρώσουν εφάπαξ. Δείτε την επείγουσα εγκύκλιο που απέστειλε το υπουργείο Οικονομικών στις εφορίες.
Σε ρύθμιση μπορούν να υπαχθούν όλα τα χρέη που έχουν συσσωρευτεί μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2010 και τα οποία έχουν βεβαιωθεί στις Δ.Ο.Υ ή στα τελωνεία μέχρι την 22α Αυγούστου του 2011.
Ο οφειλέτης που θα υπαχθεί στη ρύθμιση μπορεί να απαλλαγεί ακόμη και από το 100% των προσαυξήσεων. Βέβαια, η μηνιαία δόση που θα καταβάλλει είναι αρκετά τσουχτερή καθώς η ελάχιστη μηνιαία δόση προσδιορίστηκε στα 1000 ευρώ ανά μήνα.
Για όποιον υπαχθε…
* Θαλάσσιες Natura για προστασία του Αιγαίου Το 19% του Αιγαίου θα πρέπει να κηρυχθεί «προστατευόμενη ζώνη», προκειμένου να προστατευθεί η μοναδική του βιοποικιλότητα. * *
*Αγοράζουμε από Ελλάδα, στηρίζουμε την εργασία στην Ελλάδα * Οχι στα προϊόντα που δεν θα έχουν ξεκάθαρη την προαιρετική πλέον ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» ή κάτι ανάλογο* *