Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αυγούστου 11, 2013

Οκτώ tips που θα θωρακίσουν τα password σας

Εικόνα
REUTERS Το να παραβιάσει κάποιος το account του email, του facebook ή ακόμα και της τράπεζάς μας είναι πολύ εύκολο. Το δύσκολο είναι για εμάς να εξασφαλίσουμε πως αυτό δε θα συμβεί. 
Κανείς δεν είναι ασφαλής στην εποχή των αυτόματων προγραμμάτων hacking και των πιτσιρικάδων που έχουν άφθονο χρόνο και όρεξη για ψηφιακούς βανδαλισμούς ή κλοπές. Όπως έδειξε έρευνα του περιοδικού Wired πριν από λίγους μήνες, είναι συχνότατη η παραβίαση προσωπικών δεδομένων μέσω χακαρισμένων λογαριασμών email, κυρίως επειδή οι χρήστες βάζουν το ίδιο password σε πολλά sites και συνδέουν τους λογαριασμούς μεταξύ τους.
Και μην πιστεύετε πως τα email σας ή οι εικόνες σας είναι πολύ βαρετά για να ενδιαφέρουν τον κάθε χάκερ. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν ενδιαφέρονται για το περιεχόμενο, απλώς κάνουν «προπόνηση» σε εύκολους στόχους σαν εμάς προτού ανεβούν κατηγορία σε δυσκολότερες αποστολές, ελπίζοντας ότι κάποτε θα «μπουν» στην Bank of America ή το Πεντάγωνο. Στο μεταξύ διαγράφουν χιλιάδες email ανυπο…

Αυτά είναι τα δικαιώματά μας αν μας πιάσουν χωρίς εισιτήριο

Εικόνα
ΤΙ ΚΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΥ.
1.Αν δεν θέλω να δώσω τα στοιχεία μου στους ελεγκτές, είναι νόμιμο δικαίωμα μου και δεν διαπράττω κανένα ποινικό αδίκημα.
2. Οι ελεγκτές δεν έχουν δικαίωμα να με συλλάβουν.
3. Αν μου ζητήσει τα στοιχεία μου οποιοσδήποτε αστυνομικός (ακόμα και εκτός υπηρεσίας), τα δίνω γιατί είμαι υποχρεωμένος, προκειμένου να μην έχει δικαίωμα να με κρατήσει.
4.Δεν είμαι υποχρεωμένος να περιμένω την άφιξη της αστυνομίας.
5.Ζητάω από τον οδηγό ν’ ανοίξει την πόρτα στην επόμενη στάση κι από τους ελεγκτές να με αφήσουν να κατέβω και τους δηλώνω ρητά, ότι δεν θέλω να παραμείνω στο λεωφορείο.
6.Δεν πηγαίνω σε καμία περίπτωση, με την θέλησή μου, στο αστυνομικό τμήμα, μαζί με τους ελεγκτές, ούτε δέχομαι να με οδηγήσουν με το λεωφορείο, εκεί που θέλουν αυτοί.
7.Αν μου κλείσουν την πόρτα και μου περιορίσουν την έξοδο, καλώ αμέσως το 100, καταγγέλλοντας, ότι κρατούμαι παράνομα, χωρίς την θέληση μου και ζητάω την άμεση επέμβα…

Μήτηρ Θεού και ανθρώπων

Εικόνα
Στη δίκη τους Παναγία προστρέχουν οι πιστοί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας 
Η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της χριστιανοσύνης. Η προετοιμασία των πιστών αρχίζει από την 1η Αυγούστου με τη νηστεία που διαρκεί έως τον Δεκαπενταύγουστο, αποτελώντας για τους Ορθόδοξους χριστιανούς το «Πάσχα του καλοκαιριού».
Στις 15 Αυγούστου χιλιάδες πιστών με την ψυχή γεμάτη ελπίδα και κατάνυξη, προστρέχουν στα αμέτρητα προσκυνήματα, όπου λιτανεύονται οι θαυματουργές εικόνες της Παναγίας για να μαρτυρήσουν τη πίστη τους στο πρόσωπό της.
Η Παναγία, το ιερότερο από τα πρόσωπα της Ορθοδοξίας, δοξάζεται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Η λατρεία που έχουν οι πιστοί στη «μητέρα» του Θεού και των ανθρώπων αποδεικνύεται από τα πολλά ονόματα: Μεγαλόχαρη, Εκατονταπυλιανή, Φανερωμένη, Κοσμοσωτήρα, Χοζοβιώτισσα, Εικοσιφοίνισσα, Βρεφοκρατούσα, Ελεούσα, Θαλασσινή, Γιάτρισσα, Μυρτιδιώτισσα και πολλά ακόμη.

Και μπορεί το επίκεντρο των εκδηλώσεων να είναι η Παναγία της Τήνου και…

Η απομυθοποίηση της θεραπείας του καρκίνου.

Εικόνα
Νεκρική σιγή είναι το μόνο που απέμεινε, εδώ και μια εβδομάδα όταν το Ιατρικό Συμβούλιο του Τέξας αναγκάστηκε να αποσύρει τις κατηγορίες του εναντίον του Δρ Stanislaw Burzynski.

Εκτός από κανά δύο τυχαίες εφημερίδες, μιάς μικρής πόλης, κανα δύο αμφισβητήσιμα μπλόγκ και ένα μικρό κομμάτι αναφοράς στα νέα του Σαββάτου σε μια μικρή καναδική εκμομπή, κανένα από τα μέσα ενημέρωσης δεν ήταν πρόθυμα να αγγίξουν την είδηση, ότι, για άλλη μια φορά, όλες οι κατηγορίες, ενάντια σε κάποιο γιατρό που έχει κυριολεκτικά και επιτυχώς θεραπεύσει τον καρκίνο σε πολλές περιπτώσεις, απορρίφθηκαν .
Το Ιατρικό Συμβούλιο του Τέξας και το Δυτικό ιατρικό κατεστημένο είχε στόχο τον Δρ Burzynski για χρόνια και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ήταν απολύτως πρόθυμα και ” τεκμηρίωναν” τις κατηγόριες εναντίον του, αμαυρώνοντας την δουλειά του, πριν ακόμα εκδικαστεί η υπόθεση του και παρά το απίστευτο ρεκόρ επιτυχία του.
Περιέργως, σαν να μην υπήρξε καν το γεγονός, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν έχουν …

ΕΣΕΕ: Βασικά προβλήματα και προτεινόμενες λύσεις για το ελληνικό εμπόριο

Εικόνα
Η ΕΣΕΕ με συνεχείς επαφές και αναλύσεις τεκμηριωμένων υπομνημάτων προς την Κυβέρνηση, προσπαθεί να ιεραρχήσει τα προβλήματα της αγοράς και προτείνει λύσεις χωρίς δημοσιονομικό κόστος.
Τα 5 βασικά προβλήματα του ελληνικού εμπορίου και οι προτεινόμενες λύσεις έχουν ως εξής:
1. Ορισμός και νομοθετική στήριξη της «εντός κρίσης» Μμε επιχείρησης. Στην έννοια της «εντός κρίσης μικρομεσαίας επιχείρησης» προτείνεται να υπάγονται οι επιχειρήσεις που δεν είχαν οφειλές πριν το 2010 και όλες οι υποχρεώσεις τους δημιουργήθηκαν μετά το ξέσπασμα της κρίσης με αποτέλεσμα να έχουν σήμερα ληξιπρόθεσμες οφειλές πάνω από το 40% του τζίρου τους. Οι επιχειρήσεις αυτές θα μπορούν να εντάσσονται αυτόματα σε όλες τις υφιστάμενες φορολογικές και ασφαλιστικές ρυθμίσεις, ενώ με την ένταξή τους στις ρυθμίσεις να αναστέλλονται οι ποινικές διώξεις, η καταγγελία δανειακών συμβάσεων και τα αστικά μέτρα εναντίον τους. Ως ανταποδοτικό μέτρο μπορεί να εξετασθεί η πρόσληψη ενός ανέργου από κάθε «εντός κρίσης» ΜμΕ …

Σαμαράς: Αρνείται να πλύνει το χέρι που του έσφιξε ο Ομπάμα!

Εικόνα
Σε μια προσπάθεια να κρατήσει, όσο γίνεται περισσότερο διάστημα, ζωντανή την ανάμνηση της ιστορικής χειραψίας του με το είδωλό του, τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, ο Αντώνης Σαμαράς, δεν δέχεται να καθαρίσει το δεξί του χέρι!
Ανένδοτος, παρά την επιμονή των συμβούλων του, παραμένει ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος αρνείται με κάθε τρόπο να πλύνει το χέρι με το οποίο άγγιξε τον Μπάρακ Ομπάμα, κατά τη διάρκεια της χειραψίας τους.
Η στάση αυτή, όπως είναι αναμενόμενο, έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στην περιοδεία του στις Ηνωμένες Πολιτείες, δεδομένου ότι περισσότεροι παράγοντες αρνούνται πλέον να τον συναντήσουν για λόγους υγιεινής.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός, προφανώς γοητευμένος από τον αμερικανό πρόεδρο, φαίνεται ότι αντιδρά με τον τρόπο που συνηθίζουν καμιά φορά οι fans διάσημων τραγουδιστών: Όταν αγγίζουν το είδωλό τους, αποφεύγουν μετά να πλύνουν το χέρι τους για να διατηρήσουν την αίσθηση και το άρωμα του star.
Σύμφωνα πάντως με ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος, ο Αντώνης Σαμαράς …
* Θαλάσσιες Natura για προστασία του Αιγαίου Το 19% του Αιγαίου θα πρέπει να κηρυχθεί «προστατευόμενη ζώνη», προκειμένου να προστατευθεί η μοναδική του βιοποικιλότητα. * *
*Αγοράζουμε από Ελλάδα, στηρίζουμε την εργασία στην Ελλάδα * Οχι στα προϊόντα που δεν θα έχουν ξεκάθαρη την προαιρετική πλέον ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» ή κάτι ανάλογο* *