Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 29, 2013

Το πρόγραμμα «Filaostavro» αντικαθιστά τη «Διαύγεια»

Εικόνα
του-Νίκου Ζαχαριάδη 
Το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης αποφάσισε να εφαρμόσει ένα ακόμα πιο σύγχρονο πρόγραμμα ελέγχου των δαπανών: Πλέον, αντί για δημοσίευση στο διαδίκτυο, ο συντάκτης μιας διοικητικής πράξης θα πρέπει να «φιλάει σταυρό»!
Σε κακοπιστία και διάθεση στείρας αντιπολίτευσης αποδίδουν κυβερνητικές πηγές τον θόρυβο που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ώρες, σχετικά με την κατάργηση του προγράμματος «Διαφάνεια», που καθιστούσε υποχρεωτική την ανάρτηση των κρατικών δαπανών και προμηθειών στο διαδίκτυο.
Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, το πρόγραμμα πρόκειται να αναβαθμιστεί, καθώς για κάθε δαπάνη, διορισμό ή προμήθεια, ο αρμόδιος κρατικός λειτουργός θα πρέπει να «φιλάει σταυρό» μπροστά σε εικόνισμα!
Με τον τρόπο αυτό θα διασφαλίζεται ακόμα περισσότερο ο έλεγχος, αφού ο Ύψιστος ως Πανταχού Παρών, θα ελέγχει με πολύ πιο αποτελεσματικό τρόπο τις δαπάνες. Μάλιστα, για να μην υπάρξει καμιά παρερμηνεία, οι κρατικοί λειτουργοί θα υποχρεώνοντ…

Οι ασφαλισμένοι που γλιτώνουν το ψαλίδι στο εφάπαξ

Εικόνα
 Από τη νέα χρονιά αλλάζει ο τρόπος υπολογισμού του εφάπαξ με αποτέλεσμα να είναι ορατός ο κίνδυνος μειώσεων   Περίπου 13.000 ασφαλισμένοι θα προλάβουν να πάρουν εφάπαξ μέχρι το τέλος του έτους και να αποφύγουν νέες παρεμβάσεις στο βοήθημα. Πρόκειται για ασφαλισμένους που είναι στην... αναμονή έως και δύο χρόνια για την έκδοση της πολυπόθητης απόφασης από τα Ταμεία Πρόνοιας του Δημοσίου, ευρύτερου δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Ενδεικτικά αναφέρεται πως μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου 9.690 άτομα θα πάρουν εφάπαξ από το Ταμείο Πρόνοιας του Δημοσίου. Συγκεκριμένα θα εξεταστούν οι συνταξιοδοτικές πράξεις που έφτασαν στον ασφαλιστικό φορέα από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους από Ιανουάριο έως και Αύγουστο του 2012. Περίπου 700 εφάπαξ θα καταβληθούν μέχρι το τέλος του έτους σε ασφαλισμένους των ΔΕΚΟ και είναι στην αναμονή ακόμα και για 15 μήνες. Την ίδια στιγμή μέχρι και τους 17 μήνες φτάνει η καθυστέρηση στην καταβολή του εφάπαξ σε όσους καλύπτονται από τα Ταμεία Πρόνοιας Ιδιωτικο…

Σήμερα το Ναξιακό εμπόριο αποχαιρετά ένα Κύριο, ένα πραγματικό συνάδελφο.

Εικόνα
Σήμερα το Ναξιακό εμπόριο αποχαιρετά ένα Κύριο, ένα πραγματικό συνάδελφο που στην επαγγελματική και οικογενειακή του ζωή πορεύτηκε με αρχές και αξίες που για πολλούς από εμάς που είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε μαζί του είναι παρακαταθήκη για το μέλλον .
Η σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου με διευρυμένη σύνθεση ήταν ξεχωριστή, γιατί βρεθήκαμε να συντάξουμε ένα τελευταίο αποχαιρετιστήριο κείμενο σε έναν δικό μας άνθρωπο τον Σταμάτη Δημ. Προμπονά .Δικός μας άνθρωπος γιατί ήταν πάντα κοντά μας με αγάπη, ενδιαφέρων και από τους πρωτοπόρους στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε  για την τουριστική προβολή της Νάξου.
 Κύριε Τάκη, σε αποχαιρετάμε και σαν συνάδελφοι είμαστε υπερήφανοι που με την πορεία σου κατέκτησες επάξια  τους ανώτερους τίτλους αυτής της ζωής, Κύριος και Καλός Άνθρωπος
Η Ναξιακή Γή θα δεχθεί σε λίγο ένα δικό της κομμάτι, ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει Κύριε Τάκη.

                                …

Αλλάζουν τα κριτήρια από 1/1/2014 για το επίδομα ανεργίας

Εικόνα
Γράφει ο συν-Εργατικός του forologikanea.gr Το επίδομα ανεργίας από την 01/01/2014 και γίνεται ακόμη πιο δύσκολη υπόθεση για τους ανέργους από 1/1/2014 αφού θα για την χορήγησή του θα λαμβάνεται υπόψη και ο συνολικός χρόνος επιδότησης των προηγούμενων ετών.   Σύμφωνα με το νέο κριτήριο που αρχίζει να ισχύει από 1/1/2014, σε κάθε περίπτωση τα ημερήσια επιδόματα ανεργίας, δεν είναι δυνατόν να είναι περισσότερα των 400 κατά την προηγούμενη τετραετία από την εκάστοτε έναρξη της επιδότησης λόγω ανεργίας.   Εάν μέσα στην προηγούμενη τετραετία ο άνεργος έχει επιδοτηθεί για χρονικό διάστημα μικρότερο των 400 ημερήσιων επιδομάτων, δικαιούται να επιδοτηθεί λόγω ανεργίας για τον υπόλοιπο αριθμό ημερήσιων επιδομάτων, μέχρι τη συμπλήρωση του ανώτατου ορίου των 400 ημερήσιων επιδομάτων.   Με τη ρύθμιση, αυτή από 450 ημέρες που ήταν το όριο, μειώνονται κατά 50 οι ημέρες επιδότησης  μέσα σε μια τετραετία. Ποιά είναι τα κριτήρια και τα δικαιολογητικά για το επίδομα ανεργίας   -Αν επιδοτείται γι…

Οι δέκα πιο διάσημες φωτογραφικές απάτες της Ιστορίας

Εικόνα
Ειρήνη Λαλίδου
Στις μέρες μας είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσει κάποιος πλαστές φωτογραφίες -ας είναι καλά το Photoshop! Εξίσου εύκολο είναι ωστόσο να αποκαλυφθεί η οποιαδήποτε κομπίνα μέσα σε λίγες ώρες.
  Στον παρελθόν, τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά… Η δημιουργία πλαστών φωτογραφιών απαιτούσε μεγάλη φαντασία και ταλέντο στην παραποίηση.     

 Ταυτόχρονα, όμως, ήταν πολύ πιο δύσκολο να αποκαλυφθεί μία τέτοια απάτη, με αποτέλεσμα οι «πλαστογράφοι» να απολαμβάνουν δόξα ή ακόμα και πλούτη για τη σπάνια φωτογραφία τους.
  Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τις πιο διάσημες φωτογραφικές απάτες που έκαναν αίσθηση:


Νάξος: Ξεκίνησαν τα μαθήματα στο Motus Dance Studio

Εικόνα
Ξεκίνησαν για δεύτερη χρονιά τα μαθήματα στο  Motus Dance Studio, αναγνωρισμένη σχολή χορού απο το κράτος,  με ποικιλία μαθημάτων  για παιδιά και για ενήλικες οπως μπαλέτο, σύγχρονος χορός, θεατρικό παιχνίδι,  Pilates και Street latin Seminars.
Η σχολή χορού MOTUS DANCE STUDIO δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο 2012 απο την Μαργαρίτα Τσίγκου δίνοντας ένα κίνητρο στους κατοίκους του νησιού να γνωρίσουν το σύγχρονο και κλασσικό χορό καθώς και άλλα είδη χορού και κίνησης. Μέσα απο μαθήματα, σεμινάρια, εργαστήρια και.... δρώμενα που οργανώνονται και φιλοξενούνται στον προσεχτικά σχεδιασμένο χώρο της σχολής, με εύκολη πρόσβαση, στο Ενετικό Κάστρο (στο ισόγειο του ανακαινισμένου κτιρίου της πρωην Σχολής Ουρσουλινών),το MOTUS DANCE STUDIO σας περιμένει να σας μυήσει στη μαγεία του χορού.
Οι εγγραφές συνεχίζονται στο τηλ.6974 058233

Η Δημοκρατία σε Κίνδυνο! Παράνομη υπερφορολόγηση με Στέρηση της Ιδιοκτησίας και Στέρηση ταυτόχρονα του Δικαιώματος της Δικαστικής Προστασίας

Εικόνα
Παράνομη υπερφορολόγηση: Στέρηση της Ιδιοκτησίας και Στέρηση ταυτόχρονα του Δικαιώματος της Δικαστικής Προστασίας, από τα άρθρα 34 και 22 παρ. 3 του ν. 3900/2010 και υποπαράγραφος Α.5 του πολυνομοσχεδίου που έγινε πρόσφατα νόμος του κράτους (ν. 4152/2013)
H μελέτη δημοσιεύεται επίσης εδώ. Απευθείας download από εδώ. Κεφάλαια 1. Τα άρθρα 34 και 22 παρ. 3 του ν. 3900/2010 και η υποπαράγραφος Α.5 του πολυνομοσχεδίου που έγινε πρόσφατα νόμος του κράτους (ν. 4152/2013) 2. Το άρθρο 93 § 4 του Συντάγματος που ορίζει ότι «Τα δικαστήρια υποχρεούνται να μην εφαρμόζουν νόμο που το περιεχόμενο του είναι αντίθετο προς το Σύνταγμα» 3. Το άρθρο 20 παρ. 2 του Συντάγματος (άσκηση του δικαιώματος της προηγουμένης ακροάσεως) 4. Το άρθρο 20 παρ.1 του Συντάγματος, καθώς και το άρθρο 6 της Ευρωπαϊκής Συμβάσεως για την προστασία των δικαιωμάτων του ανθρώπου και των θεμελιωδών ελευθεριών που διασφαλίζει για όλα τα πρόσωπα το δικαίωμα δικαστικής προστασίας. Το  άρθρο 17 παρ. 2 του Συντάγματος, καθώς  και το ά…

4.456 εκπαιδευτικοί και 633 διοικητικοί υπάλληλοι του Υπουργείου Παιδείας στο 2ο κύμα κινητικότητας

Εικόνα
του  Νίκου Ελευθερόγλου
Πρώτες «δεξαμενές» για τη νέα κινητικότητα
Τους επόμενους 12.500 δημοσίους υπαλλήλους που θα τεθούν στο πρόγραμμα της κινητικότητας όχι στα τέλη Δεκεμβρίου αλλά στα τέλη Φεβρουαρίου ή Μαρτίου του 2014, μετά την παράταση που ζήτησε και έλαβε η ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης από την τρόικα, αναζητάει πλέον η κυβέρνηση...
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ήδη υπάρχουν οι πρώτες «δεξαμενές» για την κινητικότητα αυτών των 12.500 υπαλλήλων.
Σε αυτές περιλαμβάνονται:
1.000 υπάλληλοι των Διευθύνσεων Υγείας από τις αποκεντρωμένες κρατικές διοικήσεις, με στόχο να μετακινηθούν σε περιφέρειες και δήμους παράλληλα με τη μεταφορά της αρμοδιότητας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
400 υπάλληλοι του πρώην Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, που συγχωνεύτηκε με τον ΟΑΕΔ, για τους οποίους προτείνεται να τεθούν σε κινητικότητα, για να μεταφερθούν σε αποκεντρωμένες κρατικές υπηρεσίες.
Η κατάργηση διευθύνσεων και τμημάτων στην εταιρία Κτιριακές Υποδομές Α.Ε., στην οποία έχουν…

Δεν τους ξεπλένει ούτε η Χρυσή Αυγή, ούτε ο Νιαγάρας-Του Γιώργου Ανανδρανιστάκη

Εικόνα
Του Γιώργου Ανανδρανιστάκη
 Σπουδαίο, ιστορικό, χαρμόσυνο, ελπιδοφόρο το γεγονός της σύλληψης των φυρερίσκων της Χρυσής Αυγής. Και λίγα λέω. Όσα επίθετα και να βάλετε, δεν είναι αρκετά για να περιγράψουν το θετικό του πράγματος, δεν είναι όμως αρκετά και για να ξεπλύνουν το καθεστώς που μας κυβερνάει. Αυτοί δεν ξεπλένονται, ακόμη κι αν τους περιλούσεις με όλα τα επίθετα που παραθέτει το Μέγα Λεξικό του Δημητράκου.
Γνώριζαν ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση, το εισαγγελικό πόρισμα λέει ότι δρα ως τέτοια από το 1987, κι όμως την άφηναν να κινείται ανενόχλητη. Την άφηναν να σκοτώνει, να δέρνει, να χαρακώνει, να απειλεί, να εκβιάζει. Της έδωσαν χρόνο να απλώσει ρίζες στην ελληνική κοινωνία, να φτάσει δημοσκοπικά στο 15%, να μολύνει τα νέα παιδιά που στρατολογούσε στα σχολεία, να μαζέψει όπλα, να εκπαιδεύσει τα τάγματα εφόδου στα νταμάρια. Την άφησαν κυρίως να διεισδύσει στο στρατό και στην αστυνομία, με όσα τρομακτικά μπορεί να συνεπάγεται αυτό. Αν όσα έκαναν τώρα, τ…

Επιστολή Χριστόδουλου Ξηρού για τη Χρυσή Αυγή: Η μεγαλύτερη εγκληματική ομάδα είναι ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και λοιποί κολαούζοι

Εικόνα
Επιστολή από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται για την 17 Νοέμβρη έστειλε ο Χριστόδουλος Ξηρός, σχετικά με την εξάρθρωση της Χρυσής Αυγής τονίζοντας ότι ο «πραγματικός κίνδυνος για τον λαό, είναι και παραμένουν η μεγαλύτερη εγκληματική συμμορία της χώρας».
«Οι σημερινές εξελίξεις αποτελούν μια κίνηση πανικού του καταρρέοντος πολιτικού συστήματος. Αφού εξέθρεψαν τα ναζιστικά αποβράσματα τόσον με την καταστροφική πολιτική τους αλλά και ανοιχτά με το προκλητικό αβαντάρισμα των ΜΜΕ και των 'δημοσκοπήσεων' ξαφνικά διαπιστώνουν με τρόμο ότι πλέον απειλείται η δική τους υπόσταση και σπεύδουν να το περιμαζέψουν.
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (και λοιποί κολαούζοι) είναι και παραμένουν ο πραγματικός κίνδυνος για τον λαό, είναι και παραμένουν η μεγαλύτερη εγκληματική συμμορία της χώρας. Με τη σημερινή πρακτική του το σάπιο πολιτικό κατεστημένο προσπαθώντας να σώσει το τομάρι του, εκτρέφει και γιγαντώνει ένα αστυνομικό – δικαστικό κράτος, που θα κινείται κατά βουλάς…

Νέα βαριά φορολογικά μέτρα στον προϋπολογισμό του 2014 Κόβονται εισοδήματα και αυξάνεται δραστικά η φορολογία

Εικόνα
Μέτρα αύξησης εσόδων και μείωσης δαπανών, συνολικού ύψους 3,7 δισ. ευρώ, έρχονται με τον προϋπολογισμό του 2014, το προσχέδιο του οποίου κατατίθεται στη Βουλή στις 7 Οκτωβρίου.
 Παρά τη φιλολογία περί μη επιβολής νέων μέτρων, θεωρείται βέβαιο ότι θα περιληφθούν νέα φορολογικά μέτρα ύψους 1,5 δισ. ευρώ, με το βάρος να πέφτει στα φυσικά πρόσωπα (μισθωτοί συνταξιούχοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, ατομικές επιχειρήσεις). Οι επιπτώσεις στους φορολογουμένους όμως θα είναι ακόμη μεγαλύτερες, καθώς προετοιμάζονται περικοπές δαπανών ύψους 2,2 δισ. ευρώ στους τομείς των συντάξεων, υγείας, παιδείας και άμυνας. Βεβαίως τα μέτρα αυτά έχουν ήδη νομοθετηθεί και, υπό την έννοια αυτή δεν είναι...νέα, αλλά θα εφαρμοστούν για πρώτη φορά το 2014. Παρά τη λήψη των μέτρων αυτών, υπάρχει ανησυχία στο οικονομικό επιτελείο για την περίπτωση που οι τροϊκανοί  θα ζητήσουν  πρόσθετα μέτρα για το επόμενο έτος.
Η απαίτηση για πρόσθετα μέτρα θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη των φορολογικών εσόδων στους επόμεν…

ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ! - Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ «ΒΙΟΧΑΛΚΟ» - Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΛΙΟΥ

Εικόνα
Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΛΙΟΥ* Συνήθως μια ομάδα που παίζει το γήπεδό της, έχει ως γνωστόν το «πλεονέκτημα της έδρας». Όμως για τους «επιχειρηματικούς ομίλους» ….το «κερδίζειν» μπορεί να εξασφαλίζεται καλύτερα και «εκτός έδρας».! Μιλάμε για το φαινόμενο που παρατηρείται τελευταία στην Ελλάδα, όπου μεγάλες επιχειρήσεις απ’ το χώρο κυρίως της βιομηχανίας, μετακομίζουν στο εξωτερικό. Πρόκειται για τις «μητρικές» των ομίλων ΦΑΓΕ (Φιλίππου), 3Ε-Coca-Cola (Δαβίδ-Λεβέντη), S & B (Κυριακόπουλου), «Βιοχάλκο» (Στασινόπουλου), Α-Β Βασικόπουλου, κά, ενώ ανάλογα σχέδια, σύμφωνα με δημοσιεύματα, κάνουν και άλλοι όμιλοι, πχ. «Τιτάν» (Κανελλόπουλου-Παπαλεξόπουλου), «Μυτιληναίος» (Μυτιληναίου), κά. ΑΙΤΙΕΣ ΦΥΓΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ Η βαθιά οικονομική κρίση παίζει οπωσδήποτε καθοριστικό ρόλο στη «φυγή», δεδομένου ότι μεταβάλλει μεταξύ άλλων και το επιχειρηματικό περιβάλλον. Πρόκειται για κρίση του ελληνικού καπιταλισμού και επί πλέον κρίση της ευρωζώνης που επιδεινώνει όχι μόνο τις συνθήκες ζωής και εργασίας…

Κατάλαβες τώρα γιατί όλη μέρα τα κανάλια παιζουν χρυσή αυγή ; Βόμβα τρόικας: ''Ανοίξτε ασφαλιστικό και μειώστε συντάξεις, εφάπαξ και επιδόματα - μειώνουν κατά 30% το προσωπικό στις τράπεζες

Εικόνα
Θέμα ασφαλιστικού «ανοίγει» η τρόικα και στρώνει το χαλί για να ζητήσει νέα μέτρα δις ευρώ για την περίοδο 2015-2016 που ανακύπτει χρηματοδοτικό κενό . Η απαίτηση-βόμβα των δανειστών διατυπώνεται εν μέσω μίας επικοινωνιακής καταιγίδας σε βάρος της Χρυσής Αυγής
και του «πραξικοπήματος» που θα έκαναν οι Έφεδροι Καταδρομείς.
Τα μονοθεματικά δελτία ειδήσεων και η προπαγάνδα που γίνεται για να αναδειχθούν τα κακώς κείμενα και να πληγεί ο Λαικός Σύνδεσμος εν’ όψει και των δημοτικών εκλογών αποτελούν ένα προπέτασμα καπνού για να καλυφθούν οι νέες αξιώσεις της τρόικας και να «θαφτεί» η τεράστια κοινωνική δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση του μνημονίου.
Στα ψιλά πέρασε το ότι η τρόικα ανέτρεψε τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών για την ύφεση και την πήγε από το 3,8% που ήθελε το οικονομικό επιτελείο στο 4% για το 2013, όπως και το περίφημο πρωτογενές πλεόνασμα. Η κυβέρνηση έλεγε πώς θα φτάσει στα τέλη του έτους στα 2-2,5 δις ευρώ, αλλά οι εκπρόσωποι των δανειστών έχουν εντελώς άλλη ά…

Όχι, δεν θα γίνουν εκλογές! - Του Γ. Δελαστίκ

Εικόνα
                    Του Γ. Δελαστίκ
Αναστάτωση προκάλεσε στο κυβερνητικό στρατόπεδο η απειλή του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλο­λιά­κου ότι ενδέχεται να αποφασίσει να παραιτηθούν ομαδικά κάποια στιγμή οι 18 βουλευτές του κόμματός του. Κάτι τέτοιο θα προκαλούσε αναπληρωματικές εκλογές σε 15 περιφέρειες της χώρας, οι οποίες όμως συμπεριλαμβάνουν σαφώς πάνω από τον μισό πληθυσμό της. Ο λόγος είναι ότι στις περιφέρειες αυτές συμπεριλαμβάνονται οι Α’, Β’ Αθήνας και Α’ Β’ Πειραιά, αλλά και οι Α’ Β’ Θεσσαλο­νίκης, το υπόλοιπο Αττικής, η Αχαΐα, η Αιτωλοα­καρνα­νία, η Λάρισα κ.λπ. Το επικίνδυνο για την κυβέρνηση είναι ότι στις 14 από τις 15 περιφέρειες θα κριθεί από 1 έδρα, την οποία θα πάρει όποιο κόμμα έρθει πρώτο.
Πολιτική αυτοκτονία συνιστά για τη Χρυσή Αυγή μια τέτοια επιλογή. Πουθενά δεν πρόκειται να βγει πρώτο κόμμα για να πάρει έδρα στις 14 περιφέρειες. Το πολύ πολύ να διασώσει μία από τις τρεις έδρες που έχει στη 15η περιφέρεια, της Β’ Αθήνας. Το να έχει πάντως 18 βουλευ…

Η διάλυση της Χρυσής Αυγής σημαίνει και τον θρίαμβο της - του Παναγιώτη Χατζηστεφάνου

Εικόνα
του-Παναγιώτη Χατζηστεφάνου 
 Οποιοσδήποτε έχει υπάρξει στέλεχος κάποιας επιχείρησης, γνωρίζει μια πάγια τακτική που εφαρμόζεται από απατεώνες που παριστάνουν τους επιχειρηματίες και αφεντικά. Οι επιτήδειοι, συνήθως επειδή έχουν κακό όνομα στην πιάτσα και δεν μπορούν να προσελκύσουν οι ίδιοι εργαζόμενους και ενδιαφέρον για κάποια από τις κομπίνες τους, βρίσκουν κάποιον ή κάποιους για να τους στήσουν το μαγαζί, λειτουργώντας ταυτόχρονα ως βιτρίνα. Μόλις η επιχείρηση στεριώσει και καρποφορήσει, οι πρωτεργάτες που την έφεραν στην επιτυχία απολύονται, μιας και υπάρχοντος, δοκιμασμένου και λειτουργικού του νεοσύστατου επιχειρηματικού μοντέλου, μπορούν να προσληφθούν ηλίθιοι στην θέση των έμπειρων μισθοφόρων. 
 Ως ηλίθιοι ορίζονται εκείνοι που δεν γνωρίζουν το διακύβευμα της εταιρίας που αναλαμβάνουν ως νεοπροσληφθέντες, και δέχονται να εργασθούν ως χαμηλόμισθοι ή ακόμα και εθελοντικά, μιας και αγνοούν την αλήθεια τόσο του ήθους, όσο και των οικονομικών της υπόθεσης που αναλαμβάνουν να φέρο…

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ-Περπατώντας για την υποστήριξη, ευαισθητοποίηση και έγκαιρη διάγνωση για τον καρκίνου του μαστού στη Νάξο.

Εικόνα
Περπατώντας για την υποστήριξη, ευαισθητοποίηση και έγκαιρη διάγνωση για τον καρκίνου του μαστού στη Νάξο.Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2013 στις 11:30 πμΠλατεία Μανδηλαρά στην Παραλία
Το IslandEvents.gr σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Νάξου, διοργανώνει για...3η συνεχόμενη χρονιά, πορεία υποστήριξης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού μαζί με πρώην ασθενείς και τις οικογένειές τους και με κατοίκους που απλώς νοιάζονται και θέλουν να επιστήσουν την σημασία της έγκαιρης πρόβλεψης για κάθε γυναίκα.
Ο μήνας Οκτώβριος είναι  παγκοσμίως αφιερωμένος στο καρκίνο του  μαστού και εμείς στη Νάξο, με αυτόν τον τρόπο, στέλνουμε την δική μας συμβολή ευαισθητοποίησης και ελπίδας στην κάθε μητέρα, κόρη, σύζυγο, γιαγιά, θεία, φίλη…ΓΥΝΑΙΚΑ.
Διαδρομή: Πλατεία Μανδηλαρά - Κέντρο Υγείας - Θερινό Σινεμά Άστρα – Φλοίσβος - επιστροφή παραλιακά στο σημείο εκκίνησης.
Έλα και εσύ!
Μαζί περπατάμε για την ζωή !!
ΕΓΚΑΙΡΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.
* Θαλάσσιες Natura για προστασία του Αιγαίου Το 19% του Αιγαίου θα πρέπει να κηρυχθεί «προστατευόμενη ζώνη», προκειμένου να προστατευθεί η μοναδική του βιοποικιλότητα. * *
*Αγοράζουμε από Ελλάδα, στηρίζουμε την εργασία στην Ελλάδα * Οχι στα προϊόντα που δεν θα έχουν ξεκάθαρη την προαιρετική πλέον ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» ή κάτι ανάλογο* *