Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 26, 2015

Πρόγραμμα πτήσεων εθισμού "Change your Day" από την Αερολέσχη Νάξου!-Ξεκίνησαν οι εγγραφές!

Εικόνα
Στα πλαίσια των αεροπορικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στις 16 & 17 Μαίου η Αερολέσχη μας θα δώσει την ευκαιρία στο κοινό να πετάξει για λίγα λεπτά με ένα απο τα αεροπλάνα που θα μας επισκεφθούν.
Απαραίτητη προυπόθεση η εγγραφή σας στην Αερολέσχη μας.
Η εγγραφή θα είναι δωρεάν και θα απαιτηθεί μόνο η καταβολή της συνδρομής του τρέχον έτους 50 ευρώ.
Για την εγγραφή επίσης απαιτείται η συμπλήρωση της αίτησης εγγραφής, φωτοτυπία της ταυτότητας σας, και μια φωτογραφία για την έκδοση ταυτότητας αθλητικού σωματείου.
Μετά την εγγραφή σας θα παραλάβετε το t-shirt της αερολέσχης μας δωρεάν, την ταυτότητα σας και το ειδικό κουπόνι για την πτήση σας.
Για την εγγραφή σας αλλά και για περισσότερες λεπτομέριες μπορείτε να απευθήνεστε στον κ. Κουτελιέρη Νικόλαο στα τηλ. 6974394593 και 2285029269 ή στο e-mail naxosaeroclub@gmail.com ή μέσω facebook.
Θα χαρούμε να έλθετε στην παρέα μας και να "αλλάξετε τη μέρα σας" με την μοναδική εμπειρία της πτήσης!!
Σας περιμένουμε!! Αερ…
* Θαλάσσιες Natura για προστασία του Αιγαίου Το 19% του Αιγαίου θα πρέπει να κηρυχθεί «προστατευόμενη ζώνη», προκειμένου να προστατευθεί η μοναδική του βιοποικιλότητα. * *
*Αγοράζουμε από Ελλάδα, στηρίζουμε την εργασία στην Ελλάδα * Οχι στα προϊόντα που δεν θα έχουν ξεκάθαρη την προαιρετική πλέον ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» ή κάτι ανάλογο* *