Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 27, 2015

Πενταετή χορηγία από τη Siemens στη φανέλα της ΝΔ εγγυήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Εικόνα
2-10-2015 Με δυνατό πακέτο χορηγιών κατεβαίνει στην μάχη για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η συμφωνία που θα υπογραφεί σε περίπτωση που εκλεγεί ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να γεμίσει τα ταμεία του κόμματος, ωστόσο λεπτομέρειες για το ύψος της χορηγίας δεν έγιναν γνωστές.
Η χορηγία θεωρείται δυνατό χαρτί για την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς οι συνεχείς αποτυχίες σε εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχουν φέρει σε δεινή οικονομική κατάσταση το κόμμα.
Την κίνηση αυτή στηρίζει και ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όταν ήμουν ιδιόκτητης του Ολυμπιακό είχε έρθει εντελώς τυχαία μια πρόταση από τη Siemens. Από τη μέρα που τη δεχτήκαμε, δεν έχουν σταματήσει να έρχονται οι επιτυχίες. Μεγάλοι γουρλήδες». Μάλιστα, ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού έκανε δώρο στον Κυριάκο και μια φανέλα του Ολυμπιακού με τη χορηγία της Siemens και τις υπογραφές όλων των παικτών της τότε ομάδας αλλά και του Μιχάλη Χριστοφοράκου.
Οι υπόλοιποι υπο…
* Θαλάσσιες Natura για προστασία του Αιγαίου Το 19% του Αιγαίου θα πρέπει να κηρυχθεί «προστατευόμενη ζώνη», προκειμένου να προστατευθεί η μοναδική του βιοποικιλότητα. * *
*Αγοράζουμε από Ελλάδα, στηρίζουμε την εργασία στην Ελλάδα * Οχι στα προϊόντα που δεν θα έχουν ξεκάθαρη την προαιρετική πλέον ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» ή κάτι ανάλογο* *