Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 24, 2017

Ελληνικά προϊόντα, επανάσταση ή αυταπάτη;

Εικόνα
απο - fnl-guide.com
Είναι γεγονός πως η παραγωγή ελληνικών προϊόντων τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μια αλματώδη εξέλιξη στην ποιότητα, τη γεύση και την ποικιλία.
Η δύσκολη οικονομική συγκυρία οδήγησε αρκετούς νέους, υψηλού μορφωτικού επιπέδου και σύγχρονης αντίληψης επιχειρηματίες να στραφούν προς την πρωτογενή παραγωγή, με αποτέλεσμα την εμφανή αλλαγή στην προσέγγιση της ανάπτυξης προϊόντων. Η εισαγωγή της μελέτης ανταγωνισμού, της στρατηγικής ανάπτυξης, της στόχευσης αγορών, του μάρκετινγκ και του σχεδιασμού της συσκευασίας οδήγησε σε δημιουργία νέων, καινοτόμων προϊόντων που αναδεικνύουν τη δύναμη της ελληνικής γης και την φιλοσοφία της ελληνικής γαστρονομίας κερδίζοντας συνεχώς πόντους στις παγκόσμιες αγορές.
Με ναυαρχίδα την ανάπτυξη των ελληνικών κρασιών, μέσω μιας προσπάθειας που ξεκίνησε πριν από σχεδόν 3 δεκαετίες, η ελληνική παραγωγή έχει να επιδείξει πλέον αξιοσημείωτες επιδόσεις και σε προϊόντα όπως είναι το ελαιόλαδο, το μέλι, τα βότανα, τα νωπά φρούτα και λαχανικά, τα …
* Θαλάσσιες Natura για προστασία του Αιγαίου Το 19% του Αιγαίου θα πρέπει να κηρυχθεί «προστατευόμενη ζώνη», προκειμένου να προστατευθεί η μοναδική του βιοποικιλότητα. * *
*Αγοράζουμε από Ελλάδα, στηρίζουμε την εργασία στην Ελλάδα * Οχι στα προϊόντα που δεν θα έχουν ξεκάθαρη την προαιρετική πλέον ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» ή κάτι ανάλογο* *