ΥΠΟΙΚ: 'Ερχονται οι VIP ελεγκτές
ΥΠΟΙΚ: 'Ερχονται οι VIP ελεγκτές
Γραμμή Mαζινό για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής δημιουργεί η κυβέρνηση, καθώς μετά τις προωθούμενες αλλαγές για την αναμόρφωση του πτωχευτικού δικαίου και τον χαρακτηρισμό των υψηλών ληξιπρόθεσμων οφειλών ως κακούργημα, ετοιμάζεται να ρίξει στην μάχη 2.335 vip ελεγκτές που θα συνδράμουν στην όλη προσπάθεια. Οι ελεγκτές αυτοί θα «δεθούν» με συμβόλαια αποδοτικότητας για την επίτευξη των στόχων, ενώ είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλουν πριν την ανάληψη των καθηκόντων τους καταστάσεις«πόθεν έσχες»

Η προκήρυξη μάλιστα για τους πρώτους 762 ελεγκτές που αφορούν στο νομό Αττικής άρχισε να
«τρέχει» ήδη από σήμερα με δικαίωμα συμμετοχής να έχουν οι υπάλληλοι όλων των κλάδων του Υπουργείου Οικονομικών, κατηγορίας ΠΕ και ΤΕ.
Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι υπάλληλοι που: έχουν τιμωρηθεί ή έχει ασκηθεί και εκκρεμεί σε βάρος τους πειθαρχική δίωξη, για οποιοδήποτε παράπτωμα ή ποινική δίωξη, καθώς επίσης και όσοι συμπληρώνουν το όριο ηλικίας ή το χρόνο υπηρεσίας για συνταξιοδότηση μέσα στην επόμενη τριετία από την ημερομηνία επιλογής.

Διαβάστε ΕΔΩ το πλήρες κείμενο της προκήρυξης, καθώς επίσης και τον πίνακα των μορίων που καθορίζει το υπουργείο Οικονομικών, τόσο για την ελεγκτική εμπειρία των υποψηφίων όσο και για τα μορφωτικά και υπηρεσιακά προσόντα.

Σχόλια

* Θαλάσσιες Natura για προστασία του Αιγαίου Το 19% του Αιγαίου θα πρέπει να κηρυχθεί «προστατευόμενη ζώνη», προκειμένου να προστατευθεί η μοναδική του βιοποικιλότητα. * *

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ερασιτεχνικό ψάρεμα -Τί προβλέπει ο νόμος για την ερασιτεχνική αλιεία και το υποβρύχιο ψάρεμα.

Η οικολογική καταστροφή και το μαύρο χρήμα από την πώληση ψαριών ερασιτεχνών αλιέων

Επικίνδυνα ψάρια εισβάλλουν στο Αιγαίο Σε μερικές δεκαετίες θα αναγνωρίζουμε τη Μεσόγειο όπως την ξέρουμε σήμερα;

*Αγοράζουμε από Ελλάδα, στηρίζουμε την εργασία στην Ελλάδα * Οχι στα προϊόντα που δεν θα έχουν ξεκάθαρη την προαιρετική πλέον ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» ή κάτι ανάλογο* *