Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

"Στόχος μας ήταν να παραμείνει ο ΟΑΕΕ στη Νάξο", λέει ο Μ. Μαργαρίτης


ΑΠΟ- NAXOS NEWS
Συζήτηση για το θέμα της επικείμενης μεταφοράς του Γραφείου ΟΑΕΕ της Νάξου, σύμφωνα με την απόφαση της διοίκησης του ασφαλιστικού οργανισμού από τις 31 Ιανουαρίου, που δημοσίευσε
το naxosnews.gr, είχαν σήμερα μέλη του επαγγελματικού συλλόγου Νάξου με τα μέλη της
Δημοτικής Κοινότητας Νάξου, κατά τη διάρκεια της οποίας συμμετείχε και ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Αφορμή για τη συνάντηση αποτέλεσε έγγραφη διαμαρτυρία προς τη Δημοτική Κοινότητα τριών επαγγελματιών για την επικείμενη μεταφορά του γραφείου του ΟΑΕΕ στην Τραγαία. Μιλώντας σχετικά στο naxosnews.gr, ο δήμαρχος, Μανόλης Μαργαρίτης, τόνισε, ότι ποτέ οι επαγγελματίες θεσμικά δεν ζήτησαν συνάντηση μαζί του για το θέμα, καθώς και ότι ακόμη και σήμερα με πρωτοβουλία του πήρε μέρος στη συνάντηση...

Παράλληλα, επισήμανε, ότι όταν ανέλαβε την πρωτοβουλία για την παραχώρηση του ακινήτου, το έπραξε γιατί σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχε, υπήρχε κίνδυνος το γραφείο του ΟΑΕΕ να φύγει από τη Νάξο.
"Πρόθεσή μας δεν ήταν να φύγει από τη Χώρα, όπου είναι γνωστό πως βρίσκονται οι περισσότεροι επαγγελματίες, αλλά ο δήμος μπορούσε να διαθέσει μόνο αυτό το ακίνητο στην Τραγαία, αφού δεν έχει άλλο", επισημαίνει.
Πάντως,όπως συμφωνήθηκε και κατά τη συνάντηση, θα αποστείλει έγγραφο στον ΟΑΕΕ για να εξετάσει εκ νέου ποιο από τα δυο ακίνητα θα επιλέξει.

Μιλώντας σχετικά στο naxosnews.gr και το μέλος του ΔΣ του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου, Μανώλης Βασαλάκης, επισήμανε, ότι κατά τη συνάντηση διαφάνηκε ότι τόσο ο δήμος όσο και οι επαγγελματικοί φορείς προχωρούσαν σε ενέργειες για το θέμα της παραχώρησης ακινήτου, χωρίς να υπάρχει μεταξύ τους συνεννόηση.

Αυτό πάντως, που μέχρι στιγμής ισχύει, είναι η απόφαση του ΟΑΕΕ να μεταφερθεί το Περιφερειακό Παράρτημα της Νάξου στο ακίνητο που παραχωρεί ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στην Τραγαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...