Συνέλαβαν θεατή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου ως ύποπτο επειδή δεν χαμογελούσε!!

   Οποιος δείχνει να μην απολαμβάνει το θέαμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες διατρέχει
σοβαρό κίνδυνο να οδηγηθεί στο... αστυνομικό τμήμα! Αυτό αποδεικνύει η «περιπέτεια» ενός 54χρονου Βρετανού, ο οποίος συνελήφθη με την αιτιολογία ότι κατά τη διάρκεια της κούρσας ποδηλασίας που παρακολουθούσε δεν χαμογέλασε ούτε μία φορά!
  Ο 54χρονος Μαρκ Γουόρσφολντ, καθηγητής πολεμικών τεχνών και πρώην στρατιωτικός, συνελήφθη από την Αστυνομία την ώρα που παρακολουθούσε την κούρσα της ποδηλασίας σε περιοχή κοντά στο Σάρεϊ.
 Σύμφωνα με τον ίδιο, οι άνδρες της Αστυνομίας τον έριξαν στο έδαφος και του έβαλαν
χειροπέδες την ώρα που παρακολουθούσε τον αγώνα με την αιτιολογία ότι έδειχνε να μην απολαμβάνει το θέαμα, αφού δεν χαμογέλασε ούτε μία στιγμή.
Η σύζυγός του, Νικόλ, ώρες αργότερα, ανησυχώντας που ο άνδρας της δεν γύρισε στο σπίτι για τα γενέθλια της 9χρονης κόρης του, άρχισε να τον ψάχνει....
  Οταν κατάφερε να μάθει τι συμβαίνει, κατευθύνθηκε αμέσως στο Τμήμα, όπου προσπάθησε να εξηγήσει στους αστυνομικούς, ότι ο σύζυγός της πάσχει από Πάρκινσον και ένα από τα συμπτώματα είναι η ακαμψία των μυών του προσώπου.
Οι Αστυνομικοί πείστηκαν και τον άφησαν, τελικά, ελεύθερο, αφού πρώτα όμως τον ανέκριναν, του πήραν δαχτυλικά αποτυπώματα, δείγμα DNA και τον φωτογράφησαν σαν να ήταν κατάδικος!

Σχόλια

* Θαλάσσιες Natura για προστασία του Αιγαίου Το 19% του Αιγαίου θα πρέπει να κηρυχθεί «προστατευόμενη ζώνη», προκειμένου να προστατευθεί η μοναδική του βιοποικιλότητα. * *

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ερασιτεχνικό ψάρεμα -Τί προβλέπει ο νόμος για την ερασιτεχνική αλιεία και το υποβρύχιο ψάρεμα.

Η οικολογική καταστροφή και το μαύρο χρήμα από την πώληση ψαριών ερασιτεχνών αλιέων

Επικίνδυνα ψάρια εισβάλλουν στο Αιγαίο Σε μερικές δεκαετίες θα αναγνωρίζουμε τη Μεσόγειο όπως την ξέρουμε σήμερα;

*Αγοράζουμε από Ελλάδα, στηρίζουμε την εργασία στην Ελλάδα * Οχι στα προϊόντα που δεν θα έχουν ξεκάθαρη την προαιρετική πλέον ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» ή κάτι ανάλογο* *