Μοντάζ από την Eurovision η φωτό του Guardian!

Οι απόδειξη της πλαστογραφίας του Guardian: Αριστερά η ψεύτικη φωτό και δεξιά η πραγματική!
Μαϊμού, είναι η εικόνα που δείχνει απεγνωσμένους Έλληνες να απλώνουν το χέρι ικετεύουν για μια σακούλα πορτοκάλια, σύμφωνα με κυβέρνηση! Στην πραγματική φωτό, αποθεώνουν την Αγγελική Ηλιάδη στην παρουσίαση των τραγουδιών για την Eurovision!
Έτοιμη να κάνει άλλη μια μήνυση στη βρετανική εφημερίδα The Guardian, για διασυρμό της χώρας μας, είναι η ελληνική κυβέρνηση, με αφορμή τη φωτογραφία που δημοσίευσε χθές και δείχνει υποτίθεται έλληνες  να ικετεύουν για μια σακούλα πορτοκάλια.
«Στην πραγματικότητα, πρόκειται για τα χέρια των ενθουσιασμένων fan της Eurovision, που αποθεώνουν την λαμπερή Αγγελική Ηλιάδη, ενώ παρουσιάζει το τραγούδι της», ισχυρίστηκε εκτός εαυτού ο «υπουργός αλλοιωμένων εικόνων και μηνύσεων στον Guardian», κ. Δένδιας.
Μάλιστα έδωσε στη δημοσιότητα την πραγματική εικόνα, όπου η Αγγελική Ηλιάδη, σκύβει επάνω στο πλήθος που την αποθεώνει ενώ της πετάει αόρατα γαρύφαλλα (για να μην προκαλεί). Σε αυτή την εικόνα, σύμφωνα με τον υπουργό, οι υπεύθυνοι της εφημερίδας, πρόσθεσαν ένα χέρι που κρατάει μια σακούλα πορτοκάλια και την δημοσίευσαν!
«Οι Έλληνες ποτέ δεν θα έκαναν έτσι για κάτι τόσο κοινό, όπως τα πορτοκάλια», πρόσθεσε ο κ. Υπουργός. Μόνο για κάτι πραγματικά σημαντικό θα έχαναν την αξιοπρέπειά τους», κατέληξε.
Μάλιστα, ανάμεσα στο κοινό που αποθέωνε την Αγγελική Ηλιάδη, βρέθηκε και ο βουλευτής κ. Ταμήλος, που μόλις διακρίνεται στη φωτό και ο οποίος θα καταθέσει ως μάρτηρας στην υποθετική μήνυση. «Πήγα να ακούσω την Ηλιάδη γιατί ήταν τζάμπα», δήλωσε ο βουλευτής της Ν.Δ.
Πορτοκάλια δεν θα πήγαινα να πάρω, γιατί μου τα φέρνουν πεσκέσι οι ψηφοφόροι μου» είπε ολοκληρώνοντας τη μαρτυρία του.
 

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)
ΑΠΟ - Moufanet 

Σχόλια

* Θαλάσσιες Natura για προστασία του Αιγαίου Το 19% του Αιγαίου θα πρέπει να κηρυχθεί «προστατευόμενη ζώνη», προκειμένου να προστατευθεί η μοναδική του βιοποικιλότητα. * *

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ερασιτεχνικό ψάρεμα -Τί προβλέπει ο νόμος για την ερασιτεχνική αλιεία και το υποβρύχιο ψάρεμα.

Η οικολογική καταστροφή και το μαύρο χρήμα από την πώληση ψαριών ερασιτεχνών αλιέων

Επικίνδυνα ψάρια εισβάλλουν στο Αιγαίο Σε μερικές δεκαετίες θα αναγνωρίζουμε τη Μεσόγειο όπως την ξέρουμε σήμερα;

*Αγοράζουμε από Ελλάδα, στηρίζουμε την εργασία στην Ελλάδα * Οχι στα προϊόντα που δεν θα έχουν ξεκάθαρη την προαιρετική πλέον ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» ή κάτι ανάλογο* *