Κάρτα «εντολή Σαμαρά» προστίθεται στην ελληνική έκδοση της Monopoly

greek-monopoly
Μια ακόμη κάρτα πέρα από τις καθιερωμένες «εντολή» και «απόφαση» πρόκειται να προστεθεί στην ελληνική έκδοση του δημοφιλούς επιτραπέζιου παιχνιδιού Monopoly, όπως ανακοίνωσε εχθές η Hasbro, εταιρεία που εκδίδει το παιχνίδι.
Η νέα κάρτα εισάγεται στα πλαίσια της ανανέωσης και προσαρμογής του κλασικού επιτραπέζιου που έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους στις τοπικές αγορές των χωρών όπου κυκλοφορεί, ενώ όπως ανακοινώθηκε τα πρώτα παιχνίδια που θα περιλαμβάνουν την «εντολή Σαμαρά» πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις αρχές Απριλίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε αντίθεση με την παραδοσιακή «εντολή» που απευθύνεται στον παίκτη που σηκώνει κάθε φορά την κάρτα, η νέα «εντολή Σαμαρά» θα απευθύνεται στους υπόλοιπους παίκτες τους οποίους θα προστάζει είτε να πάνε απευθείας στη φυλακή, είτε να καταβάλλουν κάποιο ποσό ως φόρο, είτε να παραδώσουν κάποιο ακίνητό τους.
«Εδώ και καιρό ψάχναμε ιδέες που θα δώσουν μια φρέσκια πνοή στην αγαπημένη μας Monopoly» δήλωσε στο «Κουλούρι» ο Ισμαήλ Φυντανίδης, διευθυντικό στέλεχος του τμήματος μάρκετινγκ της Hasbro. «Όταν, σε μια σύσκεψη, ένας μαθητευόμενος στην εταιρεία πρότεινε την ‘κάρτα Σαμαρά’ όλοι ενθουσιαστήκαμε. Επιτέλους, είχαμε βρει την ιδέα που συνδυάζει την επικαιρότητα, το κύρος και τη διασκέδαση» συμπλήρωσε.
Από τη μεριά του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου χαιρέτισε την απόφαση της εταιρείας, σημειώνοντας πως τέτοιες κινήσεις επιβεβαιώνουν το κύρος του πρωθυπουργού στον κόσμο της αγοράς. «Αλλάζουμε τα δεδομένα δεκαετιών. Ο Αντώνης Σαμαράς είναι εδώ και είναι αποφασισμένος να αποκαταστήσει όλες τις αδικίες. Τίποτα δεν θα μείνει ίδιο» τόνισε καθώς ανασήκωνε τα φρύδια και στο πρόσωπο του σχηματιζόταν ένα αχνό, αλλά εμφανές μειδίαμα ικανοποίησης.

ΑΠΟ  www.tokoulouri.com

Σχόλια

* Θαλάσσιες Natura για προστασία του Αιγαίου Το 19% του Αιγαίου θα πρέπει να κηρυχθεί «προστατευόμενη ζώνη», προκειμένου να προστατευθεί η μοναδική του βιοποικιλότητα. * *

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ερασιτεχνικό ψάρεμα -Τί προβλέπει ο νόμος για την ερασιτεχνική αλιεία και το υποβρύχιο ψάρεμα.

Η οικολογική καταστροφή και το μαύρο χρήμα από την πώληση ψαριών ερασιτεχνών αλιέων

Επικίνδυνα ψάρια εισβάλλουν στο Αιγαίο Σε μερικές δεκαετίες θα αναγνωρίζουμε τη Μεσόγειο όπως την ξέρουμε σήμερα;

*Αγοράζουμε από Ελλάδα, στηρίζουμε την εργασία στην Ελλάδα * Οχι στα προϊόντα που δεν θα έχουν ξεκάθαρη την προαιρετική πλέον ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» ή κάτι ανάλογο* *