Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Colliers: Επαναδιαπραγμάτευση μισθωμάτων - υπομίσθωση επαγγελματικών χώρων το 2012




Έντονη δραστηριότητα υπομίσθωσης και επαναδιαπραγμάτευσης μισθωμάτων αναμένεται να κυριαρχήσει στην αγορά γραφείων στη χώρα μας το 2012, ενώ το επενδυτικό περιβάλλον, όσον αφορά τα ακίνητα απόδοσης, προβλέπεται ότι θα αναζωογονηθεί, τα επόμενα
χρόνια, και η αγορά θα κινητοποιηθεί, ως αποτέλεσμα των ιδιωτικοποιήσεων εταιρειών του δημοσίου και κατ΄ επέκταση, των κρατικών ακινήτων.
Αυτό προέκυψε από την έρευνα της Colliers International, τη δεύτερη μεγαλύτερη, παγκοσμίως, εταιρεία ακίνητων υπηρεσιών, η οποία δείχνει τις προβλέψεις της εταιρείας πάνω στις επενδύσεις, την αγορά γραφείων και του λιανικού εμπορίου, για τις 13 χώρες τις Ανατολικής Ευρώπης.
Σύμφωνα με την έκθεση, θετική οικονομική ανάπτυξη προβλέπεται σε όλη την Περιφέρεια, για την προσεχή χρονιά, ενώ μόνο η Ελλάδα πρόκειται να βιώσει ύφεση, καθώς η χώρα προσαρμόζεται στα αυστηρά προγράμματα λιτότητας και προσπαθεί να απομακρυνθεί από την κρίση χρέους. Στις υπόλοιπες αγορές, οι οικονομικές προοπτικές παραμένουν σταθερές, παρότι οι προβλέψεις έχουν γίνει, σε σύγκριση με τους τελευταίους τρεις μήνες του 2011, που το οικονομικό περιβάλλον επιδεινώθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...