Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΑΔΕΙΕΣ ΠΛΑΝΟΔΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΣΙΜΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗ ΝΑΞΟ

 Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, ομόφωνα αποφάσισε να εισηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο τον αριθμό των αδειών άσκησης υπαίθριου πλανόδιου και στάσιμου εμπορίου που θα χορηγηθούν στο Δήμο το έτος 2012, ως
εξής:
Α. ΠΛΑΝΟΔΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
Έξι (6) νέες άδειες Πλανόδιων Εμπόρων με τριετή ισχύ, στην κατηγορία αποκλειστικά και μόνο νωπών αλιευμάτων. 
Σημειώνεται ότι είναι σε ισχύ έως την 31-12-2012 τέσσερις (4) επιπλέον άδειες πλανόδιου εμπορίου που είχαν χορηγηθεί από την πρώην Νομαρχία Κυκλάδων για την περιφέρεια του Δήμου μας, που αναλύονται σε: 2 άδειες νωπών αλιευμάτων, 1 για είδη ένδυσης και 1 για πλανόδια καντίνα.
Β. ΣΤΑΣΙΜΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
Τέσσερις (4) νέες άδειες Στάσιμων Εμπόρων με τριετή ισχύ, στην κατηγορία αποκλειστικά και μόνο στάσιμων κινητών καντινών και συγκεκριμένα:
   1 στην περιοχή ¨Αζαλά¨ Δ.Κ. Απεράθου.
   1 στην περιοχή ¨Γλατζιά Ακρωτηρίου¨ Τ.Κ. Κυνιδάρου.
   2 στην περιοχή ¨Καλαντός¨ Δ.Κ. Φιλωτίου. 

Για τις θέσεις στην Δ.Κ. Φιλωτίου τέθηκαν οι εξής προϋποθέσεις:

α)Η απόσταση μεταξύ αυτών να είναι τουλάχιστον 200 μέτρα β)Να βρίσκονται σε ιδιωτικό και όχι δημοτικό χώρο και γ)Κατά την επιλογή των δικαιούχων, να προηγηθούν -εφόσον έχουν και τις λοιπές νόμιμες προϋποθέσεις-αυτοί που κατά το παρελθόν είχαν άδεια καντίνας στην εν λόγω περιοχή.

Σημειώνεται ότι είναι σε ισχύ έως την 31-12-2012 μία (1) επιπλέον άδεια στάσιμης καντίνας στη θέση ¨Πάνερμο¨ της Δ.Κ. Απεράθου που είχε χορηγηθεί από τον πρώην Δήμο Δρυμαλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...