Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Η επανάσταση από τους δρόμους στο κυβερνοχώρο

 Λίγα μόλις λεπτά από την ψήφιση του νέου Μνημονίου, οι χάκερς «μεταπήδησαν» από τους δρόμους στο κυβερνοχώρο ρίχνοντας κυβερνητικές σελίδες.
 Για πρώτη φορά οι Anonymous εξαπέλυσαν μαζική
επίθεση σε ιστοσελίδες της ελληνικής κυβέρνησης και λοιπών πολιτικών χώρων, δίνοντάς τους τη δική τους απάντηση στα αιματηρά μέτρα που πέρασαν στη Βουλή των «199».
 Σε ανάρτησή τους στο twitter ανακοίνωσαν ότι μετά τις ιστοσελίδες της Ελληνικής αστυνομίας (www.astynomia.gr), του Πρωθυπουργού της Ελλάδος (www.primeminister.gov.gr), των Γενικών αρχείων του κράτους (www.gak.gr), το πολιτικό website του Ευ. Βενιζέλου (www.evenizelos.gr), επιτέθηκαν και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (www.ydt.gr).
 Επίθεση δέχθηκαν επίσης οι ιστοσελίδες του υπουργείου Αιγαίου, Πολιτισμού, Άμυνας, αλλά και η Βουλή. Εκτός λειτουργίας τέθηκαν επίσης ιστοσελίδες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
 Οι χρήστες που προσπαθούσαν να μπουν στις ιστοσελίδες έβλεπαν ένα μήνυμα προβλήματος σύνδεσης, γεγονός που αποδείκνυε ότι το site είναι εκτός λειτουργίας λόγω προβλήματος.
 Η αστυνομία ωστόσο υποστηρίζει ότι οι δικτυακοί τόποι τέθηκαν προσωρινά εκτός λειτουργίας λόγω τεχνικών προβλημάτων.
deal on line

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...