Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Την πόρτα της εξόδου από το Δημόσιο δείχνει ο Ρέππας σε 150.000 υπαλλήλους

Θέμα χρόνου είναι οι απολύσεις στο Δημόσιο, σύμφωνα με τον κ. Ρέππα. Πιο συγκεκριμένα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης τόνισε πως οι απολύσεις θα πραγματοποιηθούν, μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία αξιολόγησης.

Ποιος θα είναι ο γνώμονας των απολύσεων


Οι συμβασιούχοι είναι αυτοί που θα κληθούν στην λαιμητόμο πρώτοι, πρώτοι, αλλά και εργαζόμενοι όπου οι φορείς που υπάγονται βαπτιστούν άχρηστοι από το Δημόσιο. Πιο συγκεκριμένα είπε, «αφενός μέσω των συνταξιοδοτήσεων-αποχωρήσεων, μέσω της κατάργησης φορέων όταν έχουμε ιδιωτικοποίηση σε ένα φορέα, που το προσωπικό δεν θα μεταφερθεί στο Δημόσιο.

Επίσης, μπορεί να μειωθεί σημαντικά ο αριθμός των συμβασιούχων, των οποίων οι συμβάσεις λήγουν μέσα στο 2012, όταν οι υπηρεσίες που προσφέρουν θεωρείται πλέον ότι πρέπει να προσφερθούν από άλλη υπηρεσία ή το Κράτος δεν χρειάζεται να δραστηριοποιείται πλέον σε αυτούς τους τομείς».

«Οι απολύσεις θα γίνουν όταν ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία με έναν τρόπο ο οποίος εντάσσεται στη μείωση του προσωπικού κατά 150 χιλιάδες ως το 2015. Πρέπει να είναι πολύ σαφές αυτό», κατέληξε ο κ. Ρέππας.

DEAL NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...