Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Γυάλινο προστατευτικό τείχος επισήμων για τις παρελάσεις!

Πυρετώδεις φαίνεται να είναι οι προετοιμασίες ενόψει των εορταστικών εκδηλώσεων της 25ης Μαρτίου και ειδικότερα της παρέλασης, όπου πρόκειται για άλλη μια φορά να κορυφωθούν οι διαμαρτυρίες και οι γενικότερες εκδηλώσεις αποδοκιμασίας προς τους επισήμους που θα παραστούν.

Για να μη βρεθεί απροετοίμαστη μπροστά στην επικείμενη ρίψη γιαουρτιών, καφέδων και άλλων αντικειμένων προς τους παριστάμενους, η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. ενημέρωσε τις τοπικές αρχές πως προμηθεύτηκε και διαθέτει ειδικό φράχτη προστασίας, άπο άθραυστο γυαλί.
Ο φράχτης διαθέτει ειδική τεχνογνωσία και έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στο εξωτερικό, τόσο σε επιχειρήσεις του στρατού (δημιουργεί εξαιρετικό καμουφλάζ ενυδρείου) όσο και σε περιπτώσεις όπου χρειάζεται να διαχωριστούν δύο διαφορετικοί κόσμοι. Στα πλεονεκτήματα συμπεριλαμβάνεται η ειδική επίστρωση που δεν αφήνει να παραμείνουν επάνω λεκέδες, ενώ εμποδίζει και την λήψη video για ανέβασμα στο youtube.
Η λύση του γυάλινου φράχτη, φέρεται να επικράτησε ανάμεσα στις άλλες που προτάθηκαν, όπως α) να έρθουν οι επίσημοι ήδη γαουρτωμένοι ώστε να χάσει το εφέ της η διαμαρτυρία, β) να παρελάσουν αυτή τη φορά οι επίσημοι ενώ θα είναι στην εξέδρα οι μαθητές, γ) να απαντήσουν με ειδικά όπλα εκτόξευσης γιαουρτιού και οι δυνάμεις των ΜΑΤ, δ) να τοποθετηθούν στην εξέδρα ομοιώματα των επισήμων ή τέλος δ) να παρακολουθήσουν την παρέλαση από ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα σε αίθουσα της Βουλής, μέσω ειδικού τηλεοπτικού κυκλώματος.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...