Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΓΥΜΝΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ;

Γυµνή στην κρίση;
Ήρθε η δική σου ώρα!
8 Μαρτίου – Ηµέρα της Γυναίκας
Η 8 Μαρτίου έχει παγκόσµια καθιερωθεί όχι µόνο ηµέρα κατακτήσεων των επιτευγµάτων των γυναικών στην κοινωνία, αλλά και ηµέρα διεκδικήσεων και νέων αξιώσεων για δίκαιη, ασφαλή και αλληλέγγυα κοινωνία.
Οι µέρες που βιώνουµε στην Ελλάδα του 2012 είναι µέρες ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΓΩΝΩΝ και διεκδικήσεων για ένα καλύτερο µέλλον µε προοπτική, ανθρώπινο για εµάς και τα παιδιά µας.
Για το λόγο αυτό, ειδικά εφέτος, είναι απόλυτη ανάγκη η Γυναίκα να θέσει δηµόσια τα αιτήµατά της ενάντια στην κρίση.
Ο Σύλλογος Γυναικών Νάξου σε καλεί την Πέµπτη 8 Μαρτίου 2012 και ώρα 12:30 µ.µ. στην πλατεία Μανδηλαρά (πλατεία πρώην Δηµαρχείου) να ανταλλάξουµε απόψεις, για την αυξανόµενη φτώχεια, ανεργία, υποβάθµιση της ποιότητας ζωής µας, τις προκλήσεις των ηµερών, την ανισότητα, το αβέβαιο µέλλον µας…
(Έλα κρατώντας δύο κουτάλια που θα χρησιµοποιηθούν ως κρουστά).
Θα ακολουθήσει πορεία κατά µήκος της παραλίας µε κατάληξη στο Δηµαρχείο της Νάξου, όπου θα παραδοθεί ψήφισµα διαµαρτυρίας στο Δήµαρχο Νάξου και αίτηµα για άµεση λήψη µέτρων στο νησί µας, για την επίτευξη ανάπτυξης και αντιµετώπισης της οικονοµικής και κοινωνικής κρίσης, που υπονοµεύουν την κοινωνική συνοχή!
Έλα και εσύ!!!
Φιλικά
το Διοικητικό Συµβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...