Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Η «πληγωμένη» Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Τσέλσι .....






 Η εντός έδρας ήττα το βράδυ του Σαββάτου από τη Ρεάλ σήμανε για την Μπαρτσελόνα την απώλεια του ισπανικού πρωταθλήματος. Ηταν ο πρώτος από τους δύο «τελικούς» που είχαν να δώσουν οι Καταλανοί σε τέσσερις μέρες.

Ο άλλος είναι απόψε απέναντι στην Τσέλσι, επίσης στο «Καμπ Νόου». Η «πληγωμένη» Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Τσέλσι στη ρεβάνς του 1-0 υπέρ των «μπλε» στο Λονδίνο και με έπαθλο την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Μόναχο.
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα για πρώτη φορά στη θητεία του στον πάγκο των «μπλαουγκράνα»
μοιάζει να μην είναι στο απυρόβλητο. Μπορεί να δικαιολογήθηκε για την πραγματικά «περίεργη» ενδεκάδα που κατέβασε στο ντέρμπι με τη Ρεάλ, λέγοντας πως «έβαλα τους καλύτερους», αλλά τόσο ο Τύπος όσο και οι οπαδοί τού επιτέθηκαν σφόδρα.
Κάποια ρεπορτάζ έκαναν λόγο και για «μουρμούρες» παικτών, ενώ επανήλθε στο προσκήνιο η φημολογούμενη κόντρα του με τον Ζεράρ Πικέ. Αν και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με τον Γκουαρδιόλα, όλα δείχνουν ότι ναι μεν θα επιμείνει ξανά στο αγαπημένο του σύστημα φέτος με τους τρεις αμυντικούς αλλά ένας εξ αυτών θα είναι ο Πικέ και αναμένεται να επιστρέψουν στην ενδεκάδα Αλέξις και Φάμπρεγας.
Από την άλλη πλευρά, ο Ρομπέρτο ντι Ματέο πήρε όλο το ρόστερ (25 ποδοσφαιριστές) στη Βαρκελώνη και έχει τον μεγάλο πονοκέφαλο που λέγεται Ντιντιέ Ντρογκμπά. Ο σκόρερ του πρώτου αγώνα δίνεται εξαιρετικά αμφίβολος, ο Ντι Ματέο είπε ότι θα αποφασίσει σήμερα, αλλά το πιθανότερο είναι να παίξει. Αν δεν συμβεί αυτό, θα ξεκινήσει ο Φερνάντο Τόρες.


Pre - game: Μπαρτσελόνα - Τσέλσι (21:45 - vds)
   
Στη Βαρκελώνη είναι και ο τραυματίας Νταβίντ Λουίζ με ελάχιστες έως μηδενικές πιθανότητες να αγωνιστεί, αλλά δεν δίνεται οριστικά νοκ άουτ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του αγγλικού Τύπου, ο Ντι Ματέο άκουσε από τα χείλη του Ρώσου ιδιοκτήτη της Τσέλσι Ρόμαν Αμπράμοβιτς ότι, αν κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ, θα πάρει ως μπόνους εκτός συμβολαίου μόλις... 920.000 ευρώ!
Πέρασαν τρία ολόκληρα χρόνια από την τελευταία φορά που η Μπάρτσα γνώρισε δύο ήττες στη σειρά, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.
Το 2009, λίγο πριν από το νικηφόρο τελικό της Ρώμης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μπάρτσα είχε ηττηθεί από Μαγιόρκα και Οσασούνα στο πρωτάθλημα, ούσα αδιάφορη όμως, αφού το είχε κατακτήσει. Και έχουν περάσει εννέα και κάτι χρόνια από τις αρχές του 2003 όταν γνώρισε για τελευταία φορά τρεις σερί ήττες (Βαλένθια, Θέλτα, Ατλέτικο).
Πιθανές συνθέσεις:
Μπαρτσελόνα (Πεπ Γκουαρδιόλα) 3-4-3: Βίκτορ Βαλδές, Πικέ, Μασκεράνο, Πουγιόλ, Ντάνι Άλβες, Τσάβι, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Αλέξις Σάντσες, Φάμπρεγας, Μέσι
Τσέλσι (Ρομπέρτο Ντι Ματέο) 4-2-3-1: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Κόουλ, Μίκελ, Ραούλ Μεϊρέλες, Μάτα, Λάμπαρντ, Ραμίρες, Ντρογκμπά
Διαιτητής: Τσουνιέτ Τσακίρ (Τουρκία)
Γήπεδο: «Καμπ Νου»
Μετάδοση: Μega (21:45)    ΑΠΟ  ΣΕΝΤΡΑΓΚΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...