Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Deutsche Bank: Έξι σενάρια για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου στην Ελλάδα


Έξι σενάρια για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου στην Ελλάδα, σε άμεση συνάρτηση με το ενδεχόμενο εξόδου ή μη, της χώρας από το ευρώ, διατυπώνει σε νέα έκθεσή της η Deutsche Bank.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής αναλυτή της Deutsche Bank, Alan Ruskin, το συγκεντρωτικό αποτέλεσμα από τα έξι αυτά σενάρια για το μέλλον της Ελλάδας έγκειται στο ότι οι πιθανότητες παραμονής της χώρας στο ευρώ ανέρχονται στο 70%, κόντρα σε όλους όσους θεωρούν βέβαιη την αποχώρηση της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.
Ποια είναι όμως τα 6 σενάρια της Deutsche Bank:
1) Η κάλπη της 17ης Ιουνίου οδηγεί στο σχηματισμό κυβέρνησης φίλα προσκείμενης στο ευρώ. Πιθανότατα της κυβέρνησης αυτής θα ηγηθεί το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ.
Πιθανότητες 45%. Το ευρώ στα 1,30 δολ.
2) Η κάλπη της 17ης Ιουνίου οδηγεί στο σχηματισμό κυβέρνησης φίλα προσκείμενης στο ευρώ, αλλά η χώρα τελικά αποχωρεί από την Ευρωζώνη. Κανένας κίνδυνος μετάδοσης στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Πιθανότητες 1%. Το ευρώ στα 1,15 δολ.
3) Η κάλπη της 17ης Ιουνίου οδηγεί στο σχηματισμό κυβέρνησης φίλα προσκείμενης στο ευρώ, αλλά η χώρα τελικά αποχωρεί από την Ευρωζώνη. Συντελείται μετάδοση της κρίσης στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Πιθανότητες 4%. Το ευρώ στα 1,10 δολ.
4) Η κάλπη της 17ης Ιουνίου οδηγεί στο σχηματισμό αντιμνημονιακής κυβέρνησης, υπό το ΣΥΡΙΖΑ, που καταλήγει σε συμβιβασμό με την τρόικα. Η Ελλάδα παραμένει στην Ευρωζώνη.
Πιθανότητες 25%. Το ευρώ στα 1,25 δολ.
5) Η κάλπη της 17ης Ιουνίου οδηγεί στο σχηματισμό αντιμνημονιακής κυβέρνησης, υπό το ΣΥΡΙΖΑ, που δεν καταλήγει σε συμβιβασμό με την τρόικα. Η Ελλάδα αποχωρεί από την Ευρωζώνη. Κανένας κίνδυνος μετάδοσης στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Πιθανότητες 1%. Το ευρώ στα 1,15 δολ.
6) Η κάλπη της 17ης Ιουνίου οδηγεί στο σχηματισμό αντιμνημονιακής κυβέρνησης, υπό το ΣΥΡΙΖΑ, που δεν καταλήγει σε συμβιβασμό με την τρόικα. Η Ελλάδα αποχωρεί από την Ευρωζώνη. Συντελείται μετάδοση της κρίσης στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Πιθανότητες 24%. Το ευρώ στα 1,10 δολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...