Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Ποια είναι η Βούλα Παπαχρήστου -Ο Κούβελος την απέκλεισε από τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου

απο BLOG.GR
  Αποκλείσθηκε απο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου η πρωταθλήτρια
στο τριπλούν, Βούλα Παπαχρήστου, με απόφαση της Ελληνικής Αποστόλης στο Λονδίνο, όπως δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο επικεφαλής της, Ισίδωρος Κούβελος.
  Αφορμή αποτέλεσε ρατσιστικό σχόλιό της στο Twitter για τους αφρικανούς στη χώρα μας. Στο επίμαχο μήνυμα η Παπαχρήστου ανέφερε: «Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό».
Να σημειωθεί ότι από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter η Παπαχρήστου έχει προωθήσει μηνύματα της Χρυσής Αυγής και του Ηλία Κασιδιάρη, με μηνύματα με περιεχόμενα όπως «Η ένωση με την Μητέρα Ελλάδα και όχι απλά η "επανένωση" της Κύπρου είναι ο διαχρονικός σκοπός μας»...
  Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τις αρχές του Ολυμπισμού, η ισότητα, ο σεβασμός των άλλων, η ανταλλαγή μεταξύ ατόμων, χωρών και ηπείρων αποτελούν απαράβατους κανόνες.

Την ανάκληση της Βούλας Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες ζήτησε νωρίτερα με ανακοίνωση της από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή η Δημοκρατική Αριστερά.
  • Σάλoς για το ρατσιστικό tweet της Βούλας Παπαχρήστου - Ανόητη ανακοίνωση ΔΗΜΑΡ


    Το σχόλιο της Παπαχρήστου, όπως ήταν λογικό, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις
    από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι ζητούν από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή να πάρει θέση για το συγκεκριμένο σχόλιο.
    Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με δύο αναρτήσεις της στο Twitter ζήτησε συγγνώμη για το σχόλιό της που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. «Ζητώ συγγνώμη αν άθελα μου προσέβαλα ανθρώπους!δεν έχω καμία ανάμιξη με τα πολιτικά!!!Είμαι Αθλήτρια και μόνο!!». «Όλα αυτά που συνέβησαν δεν με εκφράζουν είμαι Αθλήτρια τίποτε άλλο!!Δεν συνηθίζω να προσβάλω πότε κανέναν...δεν είμαι αυτής της ιδεολογίας!». Νωρίτερα, η Παπαχρήστου με δηλώσεις της στην ιστοσελίδα contra.gr τόνισε πως δεν είχε πρόθεση να μειώσει κανένα και απλώς είδε το εν λόγω σχόλιο αναρτημένο και το ανέβασε στον λογαριασμό της. «Δεν είχα καμία πρόθεση να μειώσω κανέναν. Σέβομαι όλους τους ανθρώπους και όλες τις φυλές. Δεν έχω καμία σχέση με την πολιτική. Εγώ ασχολούμαι μόνο με τους αγώνες. Το είδα κάπου αναρτημένο αυτό το σχόλιο και το ανέβασα κι εγώ». Ανακοίνωση εξέδωσε λίγο αργότερα και η ΔΗΜ.ΑΡ για την αθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου.
    Αναλυτικά η ανακοίνωση:

    «Ρατσιστικό χιούμορ και «αστειάκια» που αφορούν ανθρώπινες ζωές δεν είναι ανεχτά από την ελληνική κοινωνία, δεν μπορούν να ευδοκιμούν στον ελληνικό αθλητισμό. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να ανακαλέσει τώρα την κυρία Βούλα Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Βλέποντας από την τηλεόραση τους Ολυμπιακούς Αγώνες ας κάνει όσα άθλια «αστεία» θέλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σίγουρα, όμως, δεν μπορεί να εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Λονδίνο».
     
    Ποια είναι η Βούλα Παπαχρήστου




    Σάλoς για το ρατσιστικό tweet της Βούλας Παπαχρήστου - Ανόητη ανακοίνωση ΔΗΜΑΡ






    Η Βούλα Παπαχρήστου έγινε το πρόσωπο της ημέρας. Οι λόγοι για τους οποίους η ελληνίδα τριπλουνίστρια ήρθε την Τετάρτη (25/07) στα πρωτοσέλιδα της επικαιρότητας δεν έχουν να κάνουν με κάποιο άλμα της αλλά αφορούν ένα σχόλιο που έκανε στο twitter.
    Η πορεία της Παπαχρήστου διαγράφει ανοδική πορεία, από τότε που ήταν νεάνιδα και ανέβαινε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου σε Ελλάδα και Ευρώπη, μέχρι σήμερα που προετοιμάζεται για το Λονδίνο έχοντας μια από τις καλύτερες επιδόσεις στο τριπλούν (14,77). Η Παπαχρήστου και η Τσιαμήτα Οι συγκρίσεις της Παπαχρήστου με την Τσιαμήτα μοιάζουν αναπόφευκτες. Και λόγω επιδόσεων και λόγω φυσικών χαρισμάτων... "Νομίζω ότι της μοιάζω αρκετά. Η ίδια είπε στον προπονητή μου ότι της αρέσω, γιατί διαθέτω κάποια χαρίσματα που είχε κι εκείνη, όπως ο τσαμπουκάς, το θάρρος στους αγώνες και το τρέξιμο", δήλωνε η Παπαχρήστου για την άλλοτε κορυφαία ελληνίδα του τριπλούν, Βούλα Τσιαμήτα. Ρίχνοντας κανείς μια ματιά στα όσα κατά καιρούς έχει πει η Παπαχρήστου, είναι εύκολο να αντιληφθεί πως τίποτα δεν είναι τυχαίο: "Γενικά εγώ θέλω να σκοτώνω τους αντιπάλους μου από το ξεκίνημα των προσπαθειών μου. Θέλω να κάνω δύο τρία καλά άλματα και να τελειώνω τον αγώνα! Μπαίνω με τσαμπουκά στους αγώνες, δεν καταλαβαίνω τίποτα!". Η προσωπική ζωή και η πρόταση γάμου στον Βέρτη Για μια πετυχημένη αθλήτρια πάντα παίζει ρόλο και η προσωπική ζωή. Και σε αυτό τον τομέα η Παπαχρήστου φαίνεται ότι βαδίζει παράλληλα καθώς δηλώνει ευτυχισμένη και έτοιμη να χορέψει τον Ησαΐα τον Δεκέμβρη. Ο εκλεκτός της καρδιάς της είναι ο Λευτέρης Χαχαμίδης, αθλητής της πάλης, ο οποίος έκανε πρόταση στην αγαπημένη του πάνω στην πίστα που τραγουδούσε ο Βέρτης.  Άποψη του Blog.gr είανι ότι δεν μπορεί να τιμωρείται τόσο σκληρά για ένα λάθος ένας νέος άνθρωπος. Εκτός αν το πολιτικό κατεστημένο που δημιούργησε με τις παραλείψεις του την παθογένεια που λέγεται Χρυσή Αυγή τιμωρεί στο πρόσωπο της κοπέλας την οργάνωση. Και αυτό λάθος είναι.

    ---------- Αντι να κοιτάξουν που έχουν γίνει μνημονιακότεροι του μνημονίου και χίλια κομμάτια εσωτερικά ζητούν την κεφαλή επί πίνακι μιας πιτσιρίκας που έκανε ένα χονδροειδές λάθος. Κρεμάστε τη.... Μα είανι δυνατόν; Και ο Κουβέλης φαίνεται σοβαρός άνθρωπος ---------
  • δθγ: Η τιμωρία είναι σωστή για τον συμβολισμό των Ο.Α. Η νέα κοπέλα ας διαβάσει λίγο ιστορία για να δει τι σημαίνει φασισμός και τι σημαίνει να είσαι υποστηρικτής μιας οργάνωσης που αναπολεί τους φούρνους του Άουσβιτς και εμπορεύεται το μίσος και την βία. Δεν είναι ανήλικη, οπότε δεν έχει δικαιολογία. 


GREEK ALERT
Τελικά έχουν πολύ πλάκα όσοι το παίζουν αντιρατσιστές..Εδώ και 2 μήνες μας έχουν κατακλύσει με την διαφήμιση της WIND με τον Πιου το μαύρο πιστόλι..που από όπου κι αν την δεις είναι άκρως ρατσιστική και γελοιοποιεί ένα μετανάστη που πλένει τζάμια..Με αυτή την έννοια ρατσιστική είναι και η διαφήμιση της Wind με τον Πίου. Τι το κακό έχει ένας άγνωστος μαύρος ποδοσφαιριστής; Γιατί δεν έβαλαν έναν λευκό ξανθό γαλανομάτη...και γιατί τον γελοιοποιούν έτσι?
Μέχρι τώρα δεν είχε βγάλει κανείς τους τσιμουδιά.
Οι άνθρωποι δεν παίζονται στην προπαγάνδα.

Προσπαθώ να βρω τον "ρατσισμό" στο αστείο της Παπαχρήστου... και δεν τα καταφέρνω. Τα "ντόπια" κουνούπια βλέπουν τους Έλληνες ως σπιτικό φαγητό και τα κουνούπια που έχουν τον δυτικό νείλο, βλέπουν τους Αφρικανούς ως σπιτικό φαγητό. Μιας και ο ιός του δυτικού νείλου εμφανίστηκε πρώτη φορά στην Ουγκάντα. Απλό χιούμορ, έστω και... μαύρο (ελπίζω να μην θεωρείται ρατσιστική η έκφραση "μαύρο χιούμορ"). Πλέον βέβαια κυριαρχεί η thought police και έτσι δεν μπορείς να πεις τίποτα για τους ξένους (οι ξένοι όμως μπορούν να πουν ό,τι θέλουν για μας). Πάω στοίχημα ότι οι Αφρικανοί μόλις διαβάσουν το tweet της Παπαχρήστου θα γελάσουν και θα καταλάβουν ότι είναι απλό χιούμορ. Με αυτή την έννοια ρατσιστική είναι και η διαφήμιση της Wind με τον Πίου. Τι το κακό έχει ένας άγνωστος μαύρος ποδοσφαιριστής; Γιατί δεν έβαλαν έναν λευκό ξανθό γαλανομάτη...; Χαλαρώστε λιγάκι εσείς οι "ευαίσθητοι αντιρατσιστές" γιατί μερικοί γίνεστε χειρότεροι και από φασίστες...Στο τέλος ούτε ανέκδοτα δεν θα μας αφήνετε να λέμε,αν προηγουμένως δεν εχουν πάρει έγκριση από τον Λαζόπουλο.

Τέλος όσοι κατακρίνεται την Παπαχρήστου για πέστε μου τι έχετε προσφέρει έστω και μια φορά στη ζωή σας για την Ελλάδα.Εκτός από το να ζητάτε συνέχεια και να είστε πατριώτες μόνο όταν σας πονάει η τσέπη,που και σε τι έχετε δοξάσει την Ελλάδα όπως έχει κάνει άπειρες φορές αυτή η κοπέλα.
Αλλά τι ρωτάω τώρα?
Όπως έχει δείξει η ιστορία από το 1920 και μετά....πάνω από όλα....ακόμα και πάνω από την ίδια σας την πατρίδα...βάζατε πάντα την ξενόφερτη ιδεολογία σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...