Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Διεθνή σενάρια «Αποκάλυψης» για την Ελλάδα!



απο - μουφανετ 
  * Έγκυρες εφημερίδες του εξωτερικού, προειδοποιούν για «Επιδρομή Ακρίδων» (New York Times), αποκαλύπτουν ότι «H Ελλάδα είναι ο Αντίχριστος» (Wall Street Journal) ή προφητεύουν «Νέα Ατλαντίδα στο Αιγαίο» (Financial Times)!
  Γιά άλλη μια φορά η Ελλάδα έρχεται στο επίκεντρο του διεθνούς οικονομικού τύπου, ως
αρνητική πρωταγωνιστής.
  Φαίνεται ότι οι δυσοίωνες προβλέψεις του περιοδικού Spiegel για την παραμονή της χώρας μας στο Euro, ήταν μάλλον το αισιόδοξο σενάριο. Διότι αυτή την εβδομάδα ο διεθνής οικονομικός τύπος επιδίδεται σε ένα πρωτοφανές μπαράζ γκαντεμιάς και κινδυνολογίας που συναγωνίζεται τις προφητείες για το τέλος του κόσμου!
  Την μία διάψευση μετά την άλλη εκδίδει τις τελευταίες ημέρες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος,
απευθυνόμενος στα ΜΜΕ του εξωτερικού, που μοιάζουν να έχουν βάλει στόχο να δυσφημίσουν τη χώρα μας στις ξένες αγορές και συμπεριφέρονται λες και έχει βγεί ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές και γίνονται πραγματικότητα τα σενάρια εκείνης της σκοτεινής και επικίνδυνης περιόδου.
Οι Financial Times π.χ. εκτός από την πρόβλεψη για «Νέα Ατλαντίδα στο Αιγαίο» μιλάνε και για ενδεχόμενο «Πυρηνικής Καταστροφής», ενώ στην Wall Street Journal δημοσιεύονται επίσης και οι προφητείες του «Γέροντα Ευρωστράδαμου» για την οικονομική καταστροφή της Ελλάδας, πράγμα που επηρεάζει αρνητικά τα διεθνή χρηματιστήρια, δεδομένου ότι ο Ευρωστράδαμος, θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους διεθνείς οικονομικούς αναλυτές.
Τέλος, η εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα», ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να κάνει μήνυση στο περιοδικό «The Economist» επειδή της έκλεψε το πρωτοσέλιδο, που αποκαλύπτει «Οικονομικό Σατανιστικό Ναό» κάτω από το συντριβάνι της πλατείας Συντάγματος! 

 * (Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...