Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Ξεκίνησαν και στην Ελλάδα οι "ανέπαφες" συναλλαγές μέσω πιστωτικών

 
 
Τη δυνατότητα να πραγματοποιούν αγορές πιο εύκολα και σε ελάχιστο χρόνο θα έχουν πλέον οι κάτοχοι των , καθώς για την ολοκλήρωση μιας απλής ανέπαφης πληρωμής αρκεί ο κάτοχος να πλησιάσει την κάρτα του στα ειδικά τερματικά αποδοχής καρτών.
Για πληρωμές έως 25€ δεν απαιτείται καν η χρήση PIN ή υπογραφής. Οι κάτοχοι απαλλάσσονται από το άγχος των μετρητών και των «κερμάτων», έχοντας πλέον την δυνατότητα να χρησιμοποιούν την κάρτα τους σε μέρη που ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχαν φανταστεί (καφέ, περίπτερα, διόδια, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς κ.α.).
Επιπλέον, τα ενσωματωμένα καινοτόμα χαρακτηριστικά της νέας τεχνολογίας PayPass ενισχύουν την ασφάλεια των συναλλαγών, ελαχιστοποιώντας τις πιθανότητες υποκλοπής προσωπικών δεδομένων.

Όσον αφορά στις επιχειρήσεις που υποστηρίζουν την τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών, έρευνα της MasterCard Europe έδειξε πως πετυχαίνουν αύξηση του τζίρου τους, καθώς ο χρόνος που απαιτείται για κάθε συναλλαγή σχεδόν εκμηδενίζεται. Στην ίδια κατεύθυνση, αυξάνοντας το αίσθημα ικανοποίησης των καταναλωτών, οι έμποροι θα έχουν την ευκαιρία
όχι μόνο να ενδυναμώσουν την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση των πελατών τους, αλλά και να προσελκύσουν νέο κοινό, ενισχύοντας έτσι, την κερδοφορία τους.

Τέλος, σύμφωνα με την Eurobank, οι νέες τεχνολογικά εξελιγμένες κάρτες ανέπαφων συναλλαγών, αποτελούν ένα σημαντικότατο βήμα προς ένα περιβάλλον άμεσων, γρήγορων και ασφαλών πληρωμών, μέσα στο οποίο τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα θα μπορούν να ενισχύσουν τα επίπεδα ρευστότητάς τους, αυξάνοντας παράλληλα την ικανοποίηση των πελατών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...