Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Την κυπριακή υπηκοότητα απέκτησε ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ!

Ο Νίκος Αναστασιάδης, παρουσιάζει το νέο του ιθαγενειακό απόκτημα, που πλέον είναι κύπριος πολίτης. Και για του λόγου το αληθές, κρατάει με νόημα μια παλιά κυπριακή Λίρα και το νέο του διαβατήριο.

 του - Νίκου Ζαχαριάδη
 Ακόμα πιο καινούρια πατρίδα απέκτησε ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ο οποίος εγκατέλειψε τη Ρωσία και πήρε μεταγραφή στην Κύπρο, ύστερα από το ελκυστικό φορολογικό πακέτο που του πρόσφερε ο Κύπριος Πρόεδρος
 Ο Νίκος Αναστασιάδης, παρουσιάζει το νέο του ιθαγενειακό απόκτημα, που πλέον είναι κύπριος πολίτης. Και για του λόγου το αληθές, κρατάει με νόημα μια παλιά κυπριακή Λίρα και το νέο του διαβατήριο.
 Μηνύματα προς πολλές κατευθύνσεις κρύβει η κίνηση του Νίκου Αναστασιάδη. Κυρίως, όμως, έδωσε έμμεσα ένα χτύπημα γοήτρου στον Βλαντιμίρ Πούτιν, παίρνοντάς του τον πιο πολυσυζητημένο φορολογικό μετανάστη. Τη στιγμή μάλιστα που η διεθνής θέση της Κύπρου στον τομέα της «φορολογικής στοργής», άρχισε να τίθεται υπό αμφισβήτηση.
Το τελικό ποσό της φοροαπαλλαγής που πρόσφερε η Κύπρος στον Ζεράρ Ντεπαρντιέ, παραμένει άγνωστο. Υπεθυμίζουμε, πάντως, πως ο Γάλλος ηθοποιός -όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει τη Γαλλία- κατέληξε στη Ρωσία ύστερα από συνεννόηση με τον Ρώσο πρόεδρο για 13% φόρο.
  Παράλληλα, ο Νίκος Αναστασιάδης, πέτυχε μια νίκη γοήτρου έναντι της Ρωσίας, ειδικά μετά την άρνηση της τελευταίας να «διευκολύνει» την Κύπρο, ύστερα από τη ρήξη με το Eurogroup.
Από τη μεριά του, πάντως, ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, φορώντας παραδοσιακή ενδυμασία στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε πως ξέρει ότι η Κύπρος είναι μια μεγάλη φορολογική ομάδα και θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό, για να πάρουν την πρωτιά.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)
απο  Moufanet 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...