Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ; Η παράσταση ανεβαίνει στο Δημοτικό Θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης», την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Ιουλίου, στις 21.00.

ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ  ΑΜΕΡΙΚΗ; Της Χρύσας Σπηλιώτη  
Στο έργο αυτό, η Χρύσα Σπηλιώτη καταγράφει σκηνές από τη ζωή δυο γυναικών από τα 8 μέχρι τα 88 τους χρόνια. Η Λίζα και η Καίτη, η Καίτη και η Λίζα. Δυο χαρακτήρες που μοιάζουν και διαφέρουν σαν τις όψεις του ίδιου νομίσματος, ζωντανεύουν την πορεία της προσωπικής τους ιστορίας. Με χιούμορ και ευαισθησία, μας παρασύρουν στη διαδρομή της ζωής τους με τα όνειρα, τους έρωτες, τις επιθυμίες, τις αναζητήσεις, τις ματαιώσεις τους, τις σχέσεις με τον εαυτό τους και τους άλλους. Κι όλα αυτά μέσα από ένα υπέροχο σκηνικό παιχνίδι, με εξαιρετικά άμεσο λόγο, και σκηνές κινηματογραφικού ρυθμού. Μια γκάμα συναισθημάτων μας συνεπαίρνει, από το απόλυτα τραγικό, μέχρι το απόλυτα κωμικό, σαν την ίδια τη ζωή μας!
Η παράσταση ανεβαίνει στο Δημοτικό Θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης», την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Ιουλίου, στις 21.00.
Σκηνοθεσία – μουσική
επιμέλεια: Κατερίνα Πολυχρονοπούλου 
Εικαστική επιμέλεια - φωτογραφίες: Αγγελίνα Παγώνη
Παίζουν οι ηθοποιοί: Βίβιαν Κοντομάρη Νατάσα Μαρματάκη

Διοργάνωση ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...