Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Έκλεισαν το πρώτο μπαρ για φοροδιαφυγή – Δείτε τη Σφραγίδα

Αυτή είναι η επιγραφή με την οποία σφραγίστηκε το μπαρ του εγκληματία φοροφυγά που καθυστερεί τις μεταρρυθμίσεις και κρατάει τη χώρα αγκυλωμένη στο παρελθόν και σε πελατειακές αντιλήψεις...
του  Νίκου Ζαχαριάδη
Σαν κοινός εγκληματίας (σύμφωνα με την «εντολησαμαρά»), αντιμετωπίστηκε ο πρώτος επιχειρηματίας -σε τουριστική περιοχή, που συνελήφθη από άντρες του ΣΔΟΕ- να μην (συγγνώμη για τη σκληρότητα της έκφρασης…) κόβει αποδείξεις!
Ούτε η επίκλησή του στον Αντώνη Ρέμο, τον οποίο έβαλε να παίζει δυνατά στα ηχεία την ώρα της σύλληψής του, ούτε τα έγγραφα του διορισμού του στο ΔΣ της ΔΕΗ (που αποδεικνύουν δηλαδή ότι είναι ενεργό μέλος της ΟΝΝΕΔ που βοηθάει στην οργάνωση των συνεδρίων), βοήθησαν τον 35χρονο ιδιοκτήτη καφετέριας να αποφύγει την ποινή για την εσχάτη προδοσία της φοροδιαφυγής.
Ναι, την ίδια στιγμή δηλαδή που ο ίδιος ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του κάνουν τα πάντα για να δείξουν ότι σέβονται τα χρήματα των φορολογούμενων, κάποιοι ανάλγητοι εγκληματίες, χρησιμοποιώντας ως πρόφαση τους γνωστούς «Ε.Π.Χ.Π.Κ.Τ.Σ.Σ.Ρ» (Επιχειρηματίες που χρωστάνε παντού και τα σπάνε στον Ρέμο), προσπαθούν να υποδείξουν με το θράσος που τους διακρίνει στην Κυβέρνηση τις προτεραιότητές της!
Εξάλλου, ως γνωστόν, ένας επιχειρηματίας που δεν κόβει αποδείξεις, δεν στερεί μόνο έσοδα από το κράτος. Στην πραγματικότητα διαπράττει κάτι πολύ χειρότερο: Εμποδίζει τις τόσο αναγκαίες μεταρρυθμίσεις!
Όταν δηλαδή το κράτος δεν έχει χρήματα για να μπορέσει ο Σίμος Κεδίκογλου να διορίσει ως μετακλητή υπάλληλο στο γραφείο του τη φίλη του, αυτομάτως γίνεται αντιπαραγωγικός και νευρικός, όπως γίνεται ο καθένας που περνάει κάποιες ώρες δουλεύοντας μακριά από το ταίρι του και την τρυφερότητα που του δίνει! Άρα, δεν προωθεί με ενθουσιασμό τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος. Και γι’ αυτό, φυσικά, φταίει ο φοροφυγάς!
Το ίδιο συμβαίνει και όταν π.χ. ο Αντώνης Σαμαράς δεν μπορεί να διορίσει στο Δ.Σ. της ΔΕΗ ένα νέο γαλάζιο και γεμάτο σφρίγος, στέλεχος, ώστε να ψηθεί και να μπορέσει μετά να βοηθήσει τον μεγάλο μεταρρυθμιστή στο success story.
Από τη μεριά του πάντως ο Σίμος Κεδίκογλου, δήλωσε ότι όλες οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης υλοποιούνται και ότι αφήνει την αξιωματική αντιπολίτευση στη μιζέρια της, ενώ υπενθύμισε για 6η ημέρα ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν ξέρει να χειρίζεται τους γερμανούς δημοσιογράφους…

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΑΠΟ  Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...