Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Περιμενατζής: Το νέο επάγγελμα του πεζοδρομίου


Το νέο επάγγελμα , έχει πλέον καθιερωθεί έξω απο μεγάλες Δημόσιες Υπηρεσίες και όχι μόνο .Μαύρο χρήμα παντού …..

Τώρα μετά την αποκάλυψη … να δούμε τι θα μας πούνε .
Άκουσον Άκουσον ….Η Απάτη που δεν μπορούν να σταματήσουν έχει κύκλωμα και μάλιστα καλά οργανωμένο .Ακούστε πως γίνεται η όλη φάση : Εκμεταλλεύονται την κούραση και τις ουρές απο τις δημόσιες υπηρεσίες , με την αναμονή στα ταμεία να έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο . 
Ο κόσμος αρχίζει να εκνευρίζεται και τα βάζει με τους υπαλλήλους της κάθε υπηρεσίας . Τα χαρτάκια της προτεραιότητας που υποτίθεται θα έβαζαν τάξη στο σύστημα παραμονής , έχει πάρει διαστάσεις … για πολλά γέλια .
Τότε έρχεται η ώρα που κάποιοι αρχίζουν την δουλειά .
Οι πανέξυπνοι τύποι είχαν πάρει νωρίτερα πολλά χαρτάκια προτεραιότητας σε κοντινά χρονικά διαστήματα , με αποτέλεσμα να τα πουλάνε έξω απο κάθε υπηρεσία με ένα μικρό ποσό ….. 3 – 5 ευρώ , με σκοπό να μην περιμένεις στην ουρά .
Οι άλλοι το κάνουν πιο νόμιμα …. Σου παίρνουν το νούμερο προτεραιότητας και αντί να περιμένεις εσύ ο ίδιος στην ουρά , περιμένει ο ίδιος και όταν έρθει η ώρα να πάς στο ταμέιο για εξυπηρέτηση σε παίρνει τηλέφωνο και έρχεσαι να τον αντικαταστήσεις . Αυτός είναι ο λεγόμενος ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΖΗΣ “ο άνθρωπος που περιμένει αντί για εσάς”

Αυτά είναι επαγγέλματα Κύριοι .

απο flashstar.skaipatras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...