Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Θαύμα! Άναψε πούρο η εικόνα Αγίου, στα γραφεία του ΣΔΟΕ

Η Αδιαμφισβήτητη Αλήθεια: Το πούρο στα χέρια του Αγίου, δείχνει την επιδοκιμασία του στη Θεϊκή τροπολογία
του -  Νίκου Ζαχαριάδη
 Ως θεϊκό σημάδι επιδοκιμασίας για την τροπολογία που προφυλάσσει τα εκκλησιαστικά ιδρύματα από την αμαρτία των διαχειριστικών ελέγχων, ερμηνεύουν οι πιστοί την εμφάνιση του πούρου στο χέρι του Αγίου Οφσόριου στα γραφεία του ΣΔΟΕ
 Ένα αναμμένο πούρο μάρκας Montechristo στα χέρια του Αγίου, αντίκρισαν με έκπληξη σήμερα το πρωί, υπάλληλοι του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος κατά την προσέλευσή τους στο γραφείο!
Το θαύμα, σύμφωνα με τους πιστούς που συρρέουν για να δουν με τα μάτια τους την εικόνα και να προσκυνήσουν, δείχνει τη χαρά του Αγίου, για την τροπολογία που στην ουσία απαγορεύει στον ΣΔΟΕ να κάνει διαχειριστικούς ελέγχους στα ταμεία των εκκλησιαστικών ιδρυμάτων χωρίς την άδεια δύο Υπουργών, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στην Εκκλησία να μετατραπεί σε ένα είδος Λουξεμβούργου, από άποψη διακίνησης κεφαλαίων.
 Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται, ότι αν όσοι κατηγορούνται για «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος» είχαν διακινήσει τα κεφάλαιά τους φτιάχνοντας τέτοια ιδρύματα, τίποτα δεν θα είχε βρεθεί και θα είχαν την ελευθερία τους.
Εκπρόσωπος του συνδέσμου Εκκλησιαστικών Ιδρυμάτων, που έσπευσε στο σημείο, εξέτασε προσεκτικά την εικόνα και ανακοίνωσε ότι πράγματι πρόκειται για θαύμα, καθώς τίποτα δεν δικαιολογεί την παρουσία του πούρου στα χέρια του Αγίου, ενώ συνέδεσε το γεγονός και με την εξαίρεση των ιερέων, από το μέτρο της διαθεσιμότητας, λέγοντας ότι και αυτό, όπως και η τροπολογία, ήταν «θέλημα Θεού». Είναι χαρακτηριστικό, ότι η εικόνα έχει καπνίσει άλλη μια φορά, κατά τη σύλληψη του Άκη Τσοχατζόπουλου, αλλά τότε θεωρήθηκε ότι επρόκειτο για τσιγάρο παρηγοριάς και όχι για πράξη πανηγυρισμού.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

απο - Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...