Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Λουκέτο στο BBC από την Ελληνική Προεδρία για τις δηλώσεις Φάραζ!

Τις κλειστές πόρτες του καναλιού, αντίκρυσαν σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι του BBC, καθώς η απόφαση της ελληνικής προεδρίας, υλοποιήθηκε άμεσα.
Τις κλειστές πόρτες του καναλιού, αντίκρυσαν σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι του BBC, καθώς η απόφαση της ελληνικής προεδρίας, υλοποιήθηκε άμεσα.
του Νίκου Ζαχαριάδη 
Το κλείσιμο του γνωστού βρετανικού καναλιού ανακοίνωσε πριν από λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, χαρακτηρίζοντάς το «περίπτωση μοναδικής διαφθοράς και απίστευτης σπατάλης»!
«Το σημερινό BBC, έχει εξελιχθεί σε ένα σκάνδαλο που το βλέπουν όλοι, αλλά κανείς δεν τόλμησε να το αγγίξει». Με αυτά τα λόγια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε την παύση λειτουργίας του βρετανικού καναλιού, που όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, έχει μετατραπεί σε εργαλείο προπαγάνδας κατά της Ελληνικής Προεδρίας!
Σύμφωνα πάντα με τον κυβερνητικό Εκπρόσωπο, το προσωπικό του BBC θα αποζημιωθεί κανονικά και όσοι εργαζόμενοι κριθεί απαραίτητο, θα επαναπροσληφθούν στον νέο Πανευρωπαϊκό τηλεοπτικό φορέα που πρόκειται να ιδρυθεί και να λειτουργήσει σύντομα.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η πραγματική αιτία για τη σκληρή απόφασή της είναι η εχθρική στάση που έχει κρατήσει το κανάλι από το ξεκίνημα της Ελληνικής Προεδρίας, καθώς ούτε μια φορά δεν διέκοψε το πρόγραμμά του για να μεταδώσει στιγμιότυπα από το Ζάππειο, ενώ η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν η μετάδοση της ομιλίας του Βρετανού Ευρωβουλευτή Νάιτζελ Φάραζ που επιτέθηκε ανοιχτά κατά της ελληνικής κυβέρνησης και, προσωπικά, του προέδρου της Ε.Ε. κ. Σαμαρά.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

απο Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...