Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Παράθυρα που δείχνουν μόνιμα βροχερό καιρό παραγγέλνουν πλέον οι ελληνικές εταιρείες

 Θορυβημένοι είναι αρκετοί μεγαλομέτοχοι ελληνικών εταιρειών, εξαιτίας των πρόσφατων εξαιρετικών καιρικών συνθηκών.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα η οποία ξεκίνησε σχεδόν ταυτόχρονα με την -ομολογουμένως- παράδοξη ηλιοφάνεια του Φεβρουαρίου, η παραγωγικότητα των εργαζομένων κατά τη διάρκεια της καλοκαιρίας έχει πέσει κατακόρυφα, με αποτέλεσμα να προκαλούνται δυσκολίες στην παραγωγική εργασία τους. Ιδιαίτερα επηρεασμένοι φαίνονται να είναι οι εργαζόμενοι που κάθονται κοντά στα παράθυρα, αφού αποσπάται η προσοχή τους από την ηλιόλουστη μέρα και το μυαλό τους ξεφεύγει απ' την εργασία τους.
Όπως είναι φυσικό, οι διοικήσεις των εταιρειών που απασχολούν τους παραπάνω εργαζομένους ψάχνουν τρόπους να αντιμετωπίσουν το δυσάρεστο φαινόμενο κι όπως αποκαλύπτουν πηγές του «Κουλουριού», εξετάζουν σοβαρά την προσφορά
που πρόσφατα κατέθεσαν Κινέζοι κατασκευαστές. Πρόκειται για εταιρεία απαρτιζόμενη από στελέχη που έχουν διαπρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου ως γνωστόν ο καιρός είναι συνεχώς βροχερός, αποκομίζοντας έτσι τη μέγιστη απόδοση των εργαζομένων.
Έχοντας λοιπόν λάβει την απαραίτητη τεχνογνωσία, η εν λόγω εταιρεία κατασκευάζει ειδικά τζάμια τα οποία θα αντικαθιστούν την εικόνα του πραγματικού καιρού, προβάλλοντάς τον συνεχώς συννεφιασμένο και βροχερό σε αυτούς που θα θελήσουν να κοιτάξουν έξω. Έτσι, οι εργαζόμενοι δεν θα έχουν την ισχυρή επιθυμία να βρεθούν εκτός γραφείου και συνεπώς θα μπορούν να επικεντρωθούν στη δουλειά τους.
Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, δεν αποκλείεται η συμφωνία να οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ με ελάχιστη επιπλέον επιβάρυνση θα παρασχεθεί και σύστημα εσφαλμένης ενημέρωσης για τον καιρό σε περίπτωση που κάποιος από τους εργαζομένους επιδιώξει να ενημερωθεί για τις συνθήκες διαδικτυακά.

ΑΠΟ  http://www.tokoulouri.comhttp://www.tokoulouri.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...