Η επανάσταση από τους δρόμους στο κυβερνοχώρο

 Λίγα μόλις λεπτά από την ψήφιση του νέου Μνημονίου, οι χάκερς «μεταπήδησαν» από τους δρόμους στο κυβερνοχώρο ρίχνοντας κυβερνητικές σελίδες.
 Για πρώτη φορά οι Anonymous εξαπέλυσαν μαζική
επίθεση σε ιστοσελίδες της ελληνικής κυβέρνησης και λοιπών πολιτικών χώρων, δίνοντάς τους τη δική τους απάντηση στα αιματηρά μέτρα που πέρασαν στη Βουλή των «199».
 Σε ανάρτησή τους στο twitter ανακοίνωσαν ότι μετά τις ιστοσελίδες της Ελληνικής αστυνομίας (www.astynomia.gr), του Πρωθυπουργού της Ελλάδος (www.primeminister.gov.gr), των Γενικών αρχείων του κράτους (www.gak.gr), το πολιτικό website του Ευ. Βενιζέλου (www.evenizelos.gr), επιτέθηκαν και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (www.ydt.gr).
 Επίθεση δέχθηκαν επίσης οι ιστοσελίδες του υπουργείου Αιγαίου, Πολιτισμού, Άμυνας, αλλά και η Βουλή. Εκτός λειτουργίας τέθηκαν επίσης ιστοσελίδες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
 Οι χρήστες που προσπαθούσαν να μπουν στις ιστοσελίδες έβλεπαν ένα μήνυμα προβλήματος σύνδεσης, γεγονός που αποδείκνυε ότι το site είναι εκτός λειτουργίας λόγω προβλήματος.
 Η αστυνομία ωστόσο υποστηρίζει ότι οι δικτυακοί τόποι τέθηκαν προσωρινά εκτός λειτουργίας λόγω τεχνικών προβλημάτων.
deal on line

Σχόλια

* Θαλάσσιες Natura για προστασία του Αιγαίου Το 19% του Αιγαίου θα πρέπει να κηρυχθεί «προστατευόμενη ζώνη», προκειμένου να προστατευθεί η μοναδική του βιοποικιλότητα. * *

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ερασιτεχνικό ψάρεμα -Τί προβλέπει ο νόμος για την ερασιτεχνική αλιεία και το υποβρύχιο ψάρεμα.

Η οικολογική καταστροφή και το μαύρο χρήμα από την πώληση ψαριών ερασιτεχνών αλιέων

Επικίνδυνα ψάρια εισβάλλουν στο Αιγαίο Σε μερικές δεκαετίες θα αναγνωρίζουμε τη Μεσόγειο όπως την ξέρουμε σήμερα;

*Αγοράζουμε από Ελλάδα, στηρίζουμε την εργασία στην Ελλάδα * Οχι στα προϊόντα που δεν θα έχουν ξεκάθαρη την προαιρετική πλέον ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» ή κάτι ανάλογο* *