Λουκέτο στο BBC από την Ελληνική Προεδρία για τις δηλώσεις Φάραζ!

Τις κλειστές πόρτες του καναλιού, αντίκρυσαν σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι του BBC, καθώς η απόφαση της ελληνικής προεδρίας, υλοποιήθηκε άμεσα.
Τις κλειστές πόρτες του καναλιού, αντίκρυσαν σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι του BBC, καθώς η απόφαση της ελληνικής προεδρίας, υλοποιήθηκε άμεσα.
του Νίκου Ζαχαριάδη 
Το κλείσιμο του γνωστού βρετανικού καναλιού ανακοίνωσε πριν από λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, χαρακτηρίζοντάς το «περίπτωση μοναδικής διαφθοράς και απίστευτης σπατάλης»!
«Το σημερινό BBC, έχει εξελιχθεί σε ένα σκάνδαλο που το βλέπουν όλοι, αλλά κανείς δεν τόλμησε να το αγγίξει». Με αυτά τα λόγια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε την παύση λειτουργίας του βρετανικού καναλιού, που όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, έχει μετατραπεί σε εργαλείο προπαγάνδας κατά της Ελληνικής Προεδρίας!
Σύμφωνα πάντα με τον κυβερνητικό Εκπρόσωπο, το προσωπικό του BBC θα αποζημιωθεί κανονικά και όσοι εργαζόμενοι κριθεί απαραίτητο, θα επαναπροσληφθούν στον νέο Πανευρωπαϊκό τηλεοπτικό φορέα που πρόκειται να ιδρυθεί και να λειτουργήσει σύντομα.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η πραγματική αιτία για τη σκληρή απόφασή της είναι η εχθρική στάση που έχει κρατήσει το κανάλι από το ξεκίνημα της Ελληνικής Προεδρίας, καθώς ούτε μια φορά δεν διέκοψε το πρόγραμμά του για να μεταδώσει στιγμιότυπα από το Ζάππειο, ενώ η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν η μετάδοση της ομιλίας του Βρετανού Ευρωβουλευτή Νάιτζελ Φάραζ που επιτέθηκε ανοιχτά κατά της ελληνικής κυβέρνησης και, προσωπικά, του προέδρου της Ε.Ε. κ. Σαμαρά.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

απο Moufanet

Σχόλια

* Θαλάσσιες Natura για προστασία του Αιγαίου Το 19% του Αιγαίου θα πρέπει να κηρυχθεί «προστατευόμενη ζώνη», προκειμένου να προστατευθεί η μοναδική του βιοποικιλότητα. * *

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ερασιτεχνικό ψάρεμα -Τί προβλέπει ο νόμος για την ερασιτεχνική αλιεία και το υποβρύχιο ψάρεμα.

Χρήσιμες συμβουλές για την αγορά καυσοξύλων με το κυβικό! - τα καυσόξυλα πωλούνται βάζει όγκου και όχι βάσει βάρους.- Πόσα κυβικά είναι ένας τόνος; Πόσα κιλά είναι ένα κυβικό μέτρο;

«Έξυπνη παρακολούθηση» πίσω από τα «έξυπνα τηλέφωνα»

*Αγοράζουμε από Ελλάδα, στηρίζουμε την εργασία στην Ελλάδα * Οχι στα προϊόντα που δεν θα έχουν ξεκάθαρη την προαιρετική πλέον ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» ή κάτι ανάλογο* *