Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Τα τελευταία νέα για το Ρεάλ-Μπάγερν





Τα τελευταία νέα για το Ρεάλ-Μπάγερν

Μετά την επική πρόκριση της Τσέλσι στο Νόου Καμπ, η προσοχή όλων επικεντρώνεται στον αποψινό δεύτερο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί έχουν το προβάδισμα μετά το 2-1 του πρώτου αγώνα, αλλά η «βασίλισσα» αναμένεται να τα δώσει όλα απόψε για να βρεθεί στον τελικό.
Ο τεχνικός των «μερένχες», Ζοσέ Μουρίνιο, έχει την πολυτέλεια να επιλέξει το καλύτερο δυνατό αρχικό σχήμα, αφού ο μοναδικός αμφίβολος είναι ο Ρικάρντο Καρβάλιο εξαιτίας των ενοχλήσεων που νιώθει στο μηρό. Από την άλλη πλευρά, τόσο ο Κακά, όσο και ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν είναι έτοιμοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ ο Μαρσέλο μπορεί να προτιμηθεί έναντι του Φάμπιο
Κοεντράο για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Στην αντίπερα όχθη, ο Γιούπ Χάινκες φρόντισε να ξεκουράσει αρκετούς από τους παίκτες του στο σαββατιάτικο ματς κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης προκειμένου να τους έχει στη διάθεσή του για το κρίσιμο αποψινό παιχνίδι. Μοναδικοί απόντες θα είναι οι Ντάνιελ Βαν Μπόιτεν και Μπρένο που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.
Η αρχική ενδεκάδα που πιθανότατα θα παρατάξει ο Ζοσέ Μουρίνιο στο «Μπερναμπέου» αποτελείται από τους Κασίγιας, Αρμπελόα, Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο, Κεντίρα, Αλόνσο, Ντι Μαρία, Οζίλ, Ρονάλντο και Μπενζεμά. Όσο για τη Μπάγερν, το βασικό σχήμα που αναμένεται να δούμε απόψε θα έχει τους εξής: Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Μπαντστούμπερ, Άλαμπα, Γκουστάβο, Σβαϊνστάιγκερ, Ρόμπεν, Κρος, Ριμπερί και Γκόμεζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...