Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Art twist - στροφή στην προσιτή τέχνη

 

Ξύλα που ξέβρασε το κύμα, μέταλλα που κάποιοι περιφρόνησαν, ξεχαρβαλωμένες πόρτες και παράθυρα που περίμεναν για χρόνια υπομονετικά τον «σωτήρα» τους, βαρέλια που κάποτε γνώρισαν ένδοξες μέρες τρέφοντας στον κόρφο τους κρασί, μεταμορφώνονται και γίνονται... τέχνη.
Το Art Twist, στη Χώρα της Νάξου, άνοιξε τις πόρτες τους πριν από λίγες εβδομάδες και φιλοξενεί έργα τέχνης και χειροποίητα είδη διακόσμησης, τα οποία συνδυάζουν ιδανικά την καλαισθησία με το θυμικό για μια Ελλάδα που γίνεται αντικείμενο διακόσμησης. Πρόκειται για έναν απλό αλλά καλαίσθητο χώρο που προσκαλεί τους επισκέπτες να αποκτήσουν ή να επιλέξουν να δωρίσουν κάτι πρωτότυπο, χειροποίητο
και σίγουρα μοναδικό.
Στους πίνακες ζωγραφικής τα καράβια, η θάλασσα, το κύμα, η αλμύρα, το μπλε του Αιγαίου, τα κοχύλια, η άμμος δεν αποτυπώνονται μόνο με χρώμα αλλά εμπλουτίζονται με αληθινά αντικείμενα ώστε να επιτείνεται η αίσθηση της αυθεντικότητας.
Το θέμα της ελιάς, αρχέγονο σύμβολο ειρήνης, έχει την τιμητική του στο Art twist και… πάει με όλα καθώς θα δυσκολευτείτε να διαλέξετε ανάμεσα στις ελιές από μπρούντζο, σε αυτές που έχουν ξύλινο κορμό και μεταλλικά φυλλαράκια ή σε αυτές που προβάλλουν μέσα από τους πίνακες.
Αν ονειρεύεστε ταξίδια σίγουρα θα ενθουσιαστείτε με την ποικιλία των χειροποίητων καραβιών που «πλέουν» στο χώρο και αναπόφευκτα θα σκεφτείτε ότι η εμμονή στη λεπτομέρεια βγαίνει σε καλό!
Και αν δεν πιστεύετε τίποτα από τα παραπάνω μία βόλτα στην Πλατεία Πρωτοδικείου θα σας πείσει. Διότι εκεί θα ανακαλύψετε, θα εμπνευστείτε και θα έχετε οικονομικά προσιτές λύσεις για δώρα που ενδέχεται να καταλήξουν σε εσάς τους ίδιους!
Και επειδή ο καθένας γνωρίζει καλύτερα τις ανάγκες του, υπάρχει δυνατότητα για ειδικές παραγγελίες αντικειμένων, με ξεχωριστό χαρακτήρα και τελικό αποτέλεσμα που δικαιώνει την επιλογή!

Πλατεία Πρωτοδικείου, Χώρα Νάξου
πληροφορίες: Αγγελική Κορρέ
Τηλ: 2285 024362
www.facebook.com/art.twist.naxos










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...