Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Ό Όλιβερ Στόουν βάζει τον Τσίπρα στις αφίσες των ταινιών του!

Αυτή την εικόνα με τον Αλέξη Τσίπρα ως κεντρικό πρόσωπο στις σημαντικότερες ταινίες του, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Όλιβερ Στόουν, αλλάζοντας τα δεδομένα στην Ευρώπη - και γατί όχι, στον κόσμο! (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)
Νίκος Ζαχαριάδης 
 Ο μεγάλος αμερικανός σκηνοθέτης, συνεχίζει να εκφράζει τον ενθουσιασμό του για τον Αλέξη Τσίπρα! Μετά τις δηλώσεις όπου τον αποκαλεί μελλοντικό πρωθυπουργό της Ελλάδας, τώρα διακινεί μέσω twitter, μια εικόνα που προκαλεί σάλο
Ο Αλέξης Τσίπρας ως ήρωας του «Γεννημένος την 4η Ιουλίου» στη θέση του Τομ Κρούζ. Ως Τζίμ Μόρισον στη θέση του Βαλ Κιλμερ στην ταινία Doors (που μετονομάστηκε σε «Alexis’ Doors»  - «Οι πόρτες του Αλέξη») και ο Αλέξης ως Μέγας Αλέξανδρος στη θέση Κόλιν Φάρελ...
Τόσος ήταν ο ενθουσιασμός του Όλιβερ Στόουν από τη γνωριμία του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν δίστασε να βάλει το πρόσωπο το νέου του φίλου στις αφίσες των γνωστώτερων ταινιών του (εκτός από το Platoon όπου δεν φαίνεται το κεφάλι του ήρωα) και να κυκλοφορήσει τις εικόνες μέσω twitter!
Η κίνηση αυτή του μεγάλου αμερικανού σκηνοθέτη, αποδεικνύει πέρα από κάθε
αμφιβολία, ότι η διεθνής επιρροή του Αλέξη Τσίπρα, που αναφέρεται στο δελτίο τύπου που κυκόφόρησε το κόμμα του, είναι πλεόν αδιαμφισβήτητη.  Ταυτόχρονα, επισφραγίζεται τη φιλία των δύο ανδρών και επιβεβαιώνει ο θαυμασμός που απολαμβάνει ο Αλέξης Τσίπρας, όπου κι αν βρεθεί.
Μάλιστα σε νεώτερη tweet, ο Όλιβερ Στόουν, έγραψε ότι θα κάνει ένα επικό ντοκυμαντέρ με πρωταγωνιστή τον «Alexis» (όπως τον αποκαλεί), όπου θα καταγράψει την πορεία ενός νέου αριστερού ηγέτη που ξεκινάει από τους Αμπελόκηπους για να κατακτήσει τις εσχατιές της Β' Αθηνών, νικώντας στρατούς ξανθών βαρβάρων που κατέχουν ισχυρά όπλα και μνημόνια.
Απαντώντας η Νέα Δημοκρατία σε αυτή την επίθεση φιλίας στον Αλέξη Τσίπρα, ανακοίνωσε ότι ο Αντώνης Σαμαράς, δέχθηκε πρόταση από τον Ζαν Γι Μου, τον σκηνοθέτη του Τίγρη και του Δράκου, να πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία του, όπου θα περπατάει πάνω σε καλαμιές και φυτείες στην Καλαμάτα.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΑΠΟ  Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...