Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Β.Κορκίδης :Η διαδικασία της μετεξέλιξης της ΕΣΕΕ είναι υπεράνω προσώπων

"Η Μμε επιχείρηση που στήριξε την ανάπτυξη και την απασχόληση στη χώρα για πολλές δεκατίες, έγινε ξαφνικά ο «αποδιοπομπαίος τράγος. Μας είπαν ψεύτες και κλέφτες. Μας κατηγορούν για φοροφυγάδες. Μας υποχρέωσαν να κρεμάσουμε την πινακίδα της ντροπής στα μαγαζιά. Μας εξάντλησαν φορολογικά με μία ανελέητη «φοροεπιδρομή». Μας στέρησαν τη ρευστότητα. Μας κούρεψαν μετοχές και ομόλογα.
Μας οδήγησαν στα λουκέτα και την ανεργία. Ο άλλοτε αξιοπρεπής Έλληνας Μμε έμπορος έφτασε να παλεύει για την επιβίωσή του, ζητώντας ως συνάδελφος από την ΕΣΕΕ ένα αποκούμπι", τόνισε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Β. Κορκίδης, σε δήλωση, από τη Λάρισα, για το 2ο Προσυνέδριο της ΕΣΕΕ στη Λάρισα.
Σημείωσε ότι "το brandname «ΕΣΕΕ», έχει υψηλή αξία πια και θα αποκτήσει και περισσότερη", ενώ πρόσθεσε ότι οι έμποροι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν να επιδεικνύουν το ίδιο πνεύμα ωριμότητας και δημιουργικότητας, να προβληματίζονται για το μέλλον της ΕΣΕΕ, να καταθέτουν χρήσιμες προτάσεις και κρίσιμους προβληματισμούς, αλλά και να καταλήγουν σε ένα αποτελεσματικό εθνικό στρατηγικό σχεδιασμό".
Ο κ. Κορκίδης τόνισε ότι "αναμένουμε πολλά από την οργανωτική μετεξέλιξη της

ΕΣΕΕ. Επιδιώκουμε την αναβάθμιση του φορέα μας σε μια δομή συγκέντρωσης και εκπροσώπησης της Μμε επιχειρηματικότητας, που θα επενδύει στα μέλη του και θα προστατεύει συλλογικά τα διακριτά συμφέροντα μας. Και αυτό είναι δουλειά όλων".
Και κατέληξε: "Η διαδικασία της μετεξέλιξης είναι υπεράνω προσώπων. Αφορά το ελληνικό εμπόριο. Αφορά την Μμε ελληνική επιχειρηματικότητα. Καλώ όλους τους εμπόρους σε κάθε γωνιά της Ελλάδος να παλέψουμε όλοι μαζί για μια δυνατή ΕΣΕΕ. Για μια καλύτερη εκπροσώπηση των εμπόρων στα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Για ποιοτικές και ουσιαστικές υπηρεσίες υποστήριξης. Για την έξοδο από την κρίση που θα βρει το ελληνικό εμπόριο και πάλι στην πρωτοπορία της ανάπτυξης" Ε.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...