Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Η «Πασοκική» τάση του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε τις φετινές φανέλες!

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, οι κ.κ. Μιχελογιαννάκης και Μητρόπουλος, παρουσιάζεουν τις νέες εμφανίσεις για τη φετινή εσωκομματική σεζόν, υπό το βλέμμα του Αγίου Ανδρέα Παπανδρέου (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)
  του - Νίκου Ζαχαριάδη 
Με κοκκινοπράσινες εμφανίσεις θα αγωνιστεί στο εσωκομματικό πρωτάθλημα του ΣΥΡΙΖΑ η τάση των «Σοσιαλιστών» που χθες, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, παρουσίασε τα αγωνιστικά της σχέδια για τη νέα σεζόν

Με τη φιλοδοξία να επιστρέψουν στις επιτυχίες, προκειμένου να αγωνιστούν ξανά στην πρώτη κυβερνητική κατηγορία όπως παλιά, ξεκινούν τη φετινή χρονιά οι λεγόμενοι «πατριώτες του ΣΥΡΙΖΑ» που ύστερα από την μακρά μετεγγραφική περίοδο, μπορούν πλέον να κατέβουν ως ξεχωριστή ομάδα.
Αν και τα αγωνιστικά πλάνα τους δεν διαφέρουν σε τίποτα από αγωνιστικά σχέδια των υπόλοιπων μελών του κόμματος, που μάλλον δεν θεωρούνται ούτε τόσο πατριώτες, ούτε τόσο σοσιαλιστές, η νέα τάση, σύμφωνα με τις δηλώσεις των παικτών της, επιδιώκει να πρωταγωνιστήσει φέτος.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον συμβολισμό της φανέλας, οι υπεύθυνοι της ομάδας, κύριοι Μιχελογιαννάκης και Μητρόπουλος, απάντησαν ότι συνδυάζει την αγωνιστική διάθεση για το αύριο (συμβολίζεται με τη γροθιά) με την ένδοξη πολιτική παράδοση (συμβολίζεται με τον Ήλιο του ΠΑΣΟΚ). Επίσης τα χρώματα δείχνουν την αλλαγή του πράσινου σε κόκκινο, που επήλθε μέσα στον χρόνο…
Τέλος, μέσα σε κλίμα γενικευμένης συγκίνησης, τα μέλη της ομάδας έψαλαν τον ύμνο με τίτλο «Ανδρέα Ζεις, Εσύ μας Οδηγείς» και υποσχέθηκαν ότι θα αφιερώσουν όλες τους τις φετινές νίκες τους στον πρώτο αρχηγό της ομάδας, τον Ανδρέα Παπανδρέου.
 

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
ΑΠΟ - Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...