Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ-Περπατώντας για την υποστήριξη, ευαισθητοποίηση και έγκαιρη διάγνωση για τον καρκίνου του μαστού στη Νάξο.


Περπατώντας για την υποστήριξη, ευαισθητοποίηση και έγκαιρη διάγνωση για τον καρκίνου του μαστού στη Νάξο. Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2013 στις 11:30 πμ Πλατεία Μανδηλαρά στην Παραλία
Το IslandEvents.gr σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Νάξου, διοργανώνει για...
3η συνεχόμενη χρονιά, πορεία υποστήριξης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού μαζί με πρώην ασθενείς και τις οικογένειές τους και με κατοίκους που απλώς νοιάζονται και θέλουν να επιστήσουν την σημασία της έγκαιρης πρόβλεψης για κάθε γυναίκα.
Ο μήνας Οκτώβριος είναι  παγκοσμίως αφιερωμένος στο καρκίνο του  μαστού και εμείς στη Νάξο, με αυτόν τον τρόπο, στέλνουμε την δική μας συμβολή ευαισθητοποίησης και ελπίδας στην κάθε μητέρα, κόρη, σύζυγο, γιαγιά, θεία, φίλη…ΓΥΝΑΙΚΑ.
Διαδρομή: Πλατεία Μανδηλαρά - Κέντρο Υγείας - Θερινό Σινεμά Άστρα – Φλοίσβος - επιστροφή παραλιακά στο σημείο εκκίνησης.
Έλα και εσύ!
Μαζί περπατάμε για την ζωή !!
ΕΓΚΑΙΡΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...