Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Μετάδίδεται μέσω Webcam η ετοιμασία του Πραξικοπήματος!

Το νέο σύμβολο της Ιντερνετοσωτηρίου Επανάστασης: Το πουλί του twitter οπλισμένο, μπροστά από τον αναγενώμενο φοίνικα! Η τεχνολογία συναντά την παράδοση!
του - Νίκου Ζαχαριάδη
 Σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία της διαδικτυακής στρατιωτικής επέμβασης, με στόχο την αποκατάσταση της Εθνικής Κυριαρχίας, από ομάδα Αξιωματικών των Ειδικών Δυνάμεων, όπως ανακοινώθηκε στο Facebook!
Με 15.000 χρήστες να έχουν λάβει πρόσκληση από τη σελίδα στο Facebook που έχει φτιαχτεί για το συγκεκριμένο event, ξεκίνησε χθες το πρώτο ιστορικό κίνημα στην παγκόσμια ιστορία των στρατιωτικών κινημάτων που αναγγέλλεται δημόσια.
Πρόκειται για μια παγκόσμια πρωτοτυπία, που ήδη έχει τραβήξει το ενδιαφέρον ειδικών σε θέματα πολέμου και πραξικοπημάτων από όλο τον κόσμο, καθώς ανατρέπει κάθε γνωστή τακτική συνωμοσίας πραξικοπήματος που εφαρμόζονταν μέχρι σήμερα!
Ήδη web camera, μεταδίδει σε live streaming τις προετοιμασίες των τανκς για τη μεγάλη κάθοδο στην πρωτεύουσα ενώ το instagram έχει πλημμυρίσει από φωτογραφίες που δείχνουν αρβύλες με φόντο το ΚΨΜ!
Όπως έγινε γνωστό, από τις πρώτες πρωινές ώρες, μονάδες εφέδρων με στολή παραλλαγής περιπολούν στην πρωτεύουσα, συλλαμβάνουν bloggers και επιδραστικούς χρήστες των social media και τους υποχρεώνουν να κάνουν like στη σελίδα του πραξικοπήματος στο διαδίκτυο!
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήδη προκηρύχθηκε ανοικτός γραφιστικός διαγωνισμός για το σύμβολο της «Επανάστασης», ενώ στο google maps, έχει δημοσιευθεί η διαδρομή των αρμάτων, από τα στρατόπεδα στα σημεία που θα καταλάβουν.
Μέχρι στιγμής, έντονη υπήρξε η αντίδραση των συμβούλων του πρωθυπουργού, που όπως δήλωσαν θα κινηθούν δικαστικά εναντίον όσων σφετερίζονται τον τίτλο του ακροδεξιού αν και παραμένει άγνωστο ποιοι είναι οι επικεφαλής. Πάντως ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής, ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να γυρίσει ταινία με τις βιογραφίες τους.
 

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

απο - Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στη Νάξο, 11-13 Ιουνίου 2021 Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας με θέμα:   «Η θάλασσα στον κινηματογράφο» σε συνεργασία με την Κινηματογρα...